Sådan udskrives flere PDF-filer uden at åbne hver enkelt

Du kan rutinemæssigt udskrive dokumenter som bøger, produktmanualer og restaurantmenuer, der er gemt på en computer som PDF-filer. Dokumenter, der er gemt i Adobes bærbare dokumentformat, ser ens ud på hver computer og bevarer layoutet og skrifttyperne, uden at læseren behøver at have de bestemte skrifttyper på hans eller hendes maskine. Hvis du har brug for at udskrive et stort antal PDF-filer, kan det være en god idé at bruge et program til batchudskrivning af flere dokumenter uden at skulle åbne hver enkelt.

Trin 1

Download applikationen Multiple PDF Printer 1.4.1 og installer den (se Ressourcer). Start flere PDF-printere. Åbn en mappe på din computer, der indeholder PDF-filer, og træk dem til programmets filliste. Klik på knappen "Udskriv alt", så udskrives PDF-filerne uden at du behøver at åbne dem.

Trin 2

Få PDF-udskrivning af flere PDF-filer på én gang-applikationen (se Ressourcer) og installer den på din computer (se Ressourcer). Start applikationen. Vælg de PDF-filer, du har brug for til batch-udskrivning, og klik derefter på knappen "Udskriv". Udskriv flere PDF-filer udskriver derefter hver af filerne.

Download PDF Udskriv flere PDF-filer på én gang og installer det (se Ressourcer). Start applikationen, og vælg derefter flere PDF-filer. Du kan indstille den til at udskrive dem i alfabetisk rækkefølge eller oprette en brugerdefineret ordnet liste. Du kan indstille applikationen til at oprette en "Hot Folder", hvor du kan trække PDF-filer og få dem til automatisk at udskrives.