Superstørrelse Dock Ikonforstørrelse i Mac OS X

For dem der bruger større skærme, kan du ønske, at OS X Dock-ikonforstørrelsen var større på Mac'en, men det viser sig, at dette nemt kan opnås med en standardkommandoprompt.


Du skal vende til terminalen for at bruge dette trick. Tallet i slutningen af ​​syntaxen repræsenterer pixelmålene for ikonforstørrelsen, så 200 svarer til 200 × 200 (til reference er 128 standard):

defaults write com.apple.dock largesize -float 200

200 × 200 gør ikonerne lidt større, men du begynder at bemærke pixelation på ikke-nethinden, fordi ikke alle Mac'er understøtter opløsnings uafhængighed med OS X og deres skærm PPI.

For at se ændringerne skal du have Forstørrelse aktiveret via Systemindstillinger> Dock> Forstørrelse, og så skal du dræbe Dock:

killall Dock

Du kan også bruge det øjeblikkelige Mac Dock-ikonforstørrelse tastetrykstryk til at vise effekten.

Ud over æstetiske årsager kan større forstørrelse være nyttigt, når du opretter brugerkonti til nybegyndere, synshandicappede eller børn. Hvis dette er dit mål, vil du måske gå et skridt videre og oprette et iOS-stil skrivebord til Mac.

Ud over et punkt er dette virkelig ikke så nyttigt, og det kan bare være lige uanvendeligt og endog grimt som ikoner bliver pixeleret, tilfældet i punkt:

defaults write com.apple.dock largesize -float 512

Bortset fra at pranker nogen, ser det stort set latterligt ud.

Billedet nedenfor viser 512 × 512 Dock-ikoner, der ligger over Systemindstillinger:

Som du kan forestille dig, når ikoner er 512 × 512, optager de en betydelig procentdel af din gennemsnitlige Mac-skærm, hvilket bliver en brugbarhedskatastrofe til alt andet end humor.

Du kan vende tilbage til normal igen ved at indstille maksimalt 128:

defaults write com.apple.dock largesize -float 128; killall Dock

Den sidste kommando kombinerer at dræbe Dock med standardværdierne skrive til en enkelt streng, gør det bare lettere.

På samme måde til dette kan du også superstørrelses-ikoner for at overskride niveauer med en anden standardkommando, men det lider af det samme pixelationsproblem.