Sådan køber du flere bærbare computere til en rabat

At købe noget i løs vægt har sine fordele. Hvis du køber bærbare computere i bulk (hvilket betyder at du køber mere end en bærbar computer ad gangen), giver detailhandlere sandsynligvis rabat på hele din ordre. Dette er dog ikke en garanti, og der er et par vigtige overvejelser, du skal tage, før du prøver at købe flere bærbare computere til rabat.

Trin 1

Gå direkte til producenten. Ofte tilbyder selv detailhandlere som Apple, Dell eller Toshiba bulkrabatter, hvis du køber direkte fra det firma, der fremstiller computere. Husk dog, at disse steder muligvis kræver, at du køber 10 eller flere bærbare computere ad gangen for at modtage enhver form for rabat, så forvent ikke nødvendigvis noget større af den samlede pris, hvis du kun køber en eller to.

Trin 2

Find en lille, lokal elektronikforhandler. Det er ofte dem, der skal markere varer mest for at imødekomme omkostningerne ved generalomkostninger, lønninger og almindelige forsyningsselskaber som husleje og elektricitet. Jo højere en bærbar computer er markeret med sine "omkostninger" (hvilket betyder det beløb, det kostede detailhandleren at købe enheden), jo mere sandsynligt er det, at du får en rabat.

Tal med butikschefen. Hvis du forsøger at få en masserabat på bærbare computere, har en almindelig salgsassistent normalt ikke myndighed til at træffe den slags beslutning. Bed om at tale med en leder eller en anden i en autoritetsposition.