Find hurtigt nyinstallerede Mac Apps i OS X Launchpad og Finder

Har du nogensinde installeret en ny app eller to på en Mac og derefter gik for at finde dem, kun at gå tabt i et hav af andre applikationer, der allerede er installeret? For os af os med masser af apps installeret, sker det ofte, men OS X tilbyder flere måder at sortere gennem roten og hurtigt finde disse nyinstallerede apps. Vi dækker to af de hurtigste, ved hjælp af Launchpad og også Finder.

Find nyinstallerede apps i Launchpad

OS X Mavericks introducerede en rigtig fantasifuld måde til hurtigt at identificere nye apps: sparkles. Nej det er ikke en joke.

  1. Når du har installeret en app via App Store, skal du åbne Launchpad enten ved at trykke på F4-tasten eller ved at bruge firefingerkniven
  2. Se nu efter stjernerne, der mousser omkring de nyinstallerede app (er)

Disse stjerner er faktisk animerede, hvis du ikke har set dette endnu skal du installere en app fra App Store, så besøg Launchpad for at udløse gnistene.

Dette er lidt mere indlysende end den lille blå prik ved siden af ​​nye app navne i iOS 7. Ulempen ved denne tilgang er, at den kun virker for at finde apps, der er installeret via Mac App Store, således apps installeret fra DMG, pkg eller andre steder vil ikke dukke op med gnisterne i Launchpad, og du skal finde dem selv gennem Finder.

Find nye & opdaterede apps fra Finder

For apps, der ikke har været igennem Mac App Store, skal du bruge den traditionelle tilgang til at finde de opdaterede eller nye apps i Finder.

  1. Naviger til / Programmer / mappe på Mac og skift til "List" -visning
  2. Skift listeindstillingen for "Dato ændret" for at sortere efter de nyeste apps, der er installeret eller opdateret

Dette er simpelt og ligetil og fungerer sammen med alle apper, der er placeret i universet / applikationer / mappen, enten via App Store, en applikationsinstallator eller en bruger, der trækker og dropper noget der manuelt.

Uanset hvilket trick du bruger, skal du finde det nyttigt, når du for nylig har installeret nye applikationer fra Mac App Store, migrerer apps fra en Mac til en anden eller lige har installeret en håndfuld apps selv.