Sådan aktiveres meddelelseseffekter i iOS med reduktion af bevægelse til

De moderne udgivelser af iOS giver dig mulighed for at se og sende sjove iMessage-effekter, mens du beholder indstillingen Reduce Motion for at fjerne de nogle gange kvalmezoom-effekter, der findes andre steder i hele brugergrænsefladen iPhone og iPad.


Tidligere, hvis du aktiverede Reduce Motion, ville du også få iMessage-effekter til ikke at fungere, men nu kan du få din iMessage Effects-kage og spise din Reduce Motion også.

Sådan aktiveres meddelelser effekter med reducere bevægelse slået til i iOS

Dette er en nem indstillingsjustering for at gøre det kræver en moderne version af iOS. Alt over 10.1 har evnen til at aktivere både Reduce Motion og iMessage-effekter.

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Vælg "Reducer bevægelse" og vælg det som normalt
  3. Se efter indstillingen direkte nedenfor, der siger "Auto-play Message Effects" og skifte det til ON-stillingen også
  4. Gå tilbage til Messages app og send dine meddelelseseffekter som normalt

Hvis du ikke kan se disse to indstillinger, skal du først opdatere iOS.

Husk, at bruge Reduce Motion muliggør en overgangseffekt i iOS i stedet for lynlåse og zoom, der inspirerer bevægelsessyge hos nogle mennesker, og overgangerne har også tendens til at være hurtigere, hvilket også kan give en opfattet ydeevneforøgelse til iPhone og iPad.

Selvfølgelig kan du også vælge at deaktivere iMessage-effekterne ved at skifte indstillingen "Auto-play Message Effects" OFF i stedet for, så hvis du ikke er begejstret med meddelelseseffekterne, er det nemt at slukke for dem, uanset hvordan du foretrækker dine bredere iOS-overgange og animationer vises.