Gratis private efterforskerværktøjer

Private efterforskere undersøger mennesker, organisationer og virksomheder. Undersøgelser omfatter undersøgelse af personlige data såsom alder, kampsituation, fødested, adresse og telefonnummer. Kriminel historie kan afsløres sammen med opdagelsen af ​​personlige aktiver. Professionelle private efterforskere vil bruge alle de tilgængelige værktøjer til at give så mange oplysninger som muligt, så de kan skabe et komplet billede. Mange værktøjer er tilgængelige online.

People Search

At finde en person er ofte en vigtig del af efterforskerens mission. Onlinesider som PIPL og ZabaSearch returnerer meget information med minimal indsats. Begge disse websteder tillader søgninger på enten et delvist eller fuldt navn. Filtrering af søgeresultater kan udføres ved hjælp af geografisk information. De returnerede oplysninger kan omfatte adresse, telefonnummer, alder, fødselsdato og e-mail-adresser. Websites til søgning efter mennesker er et godt udgangspunkt for efterforskning.

Retsinformationssøgning

Mange stater, amter eller byer giver information om straffesager og civile domstolsanmodninger gratis online. Retssekretæren for en by eller et amt vil ofte have et link til et online system til offentlig søgning af retsdokumenter. Søgning i amter eller byer tættest på det emne, der undersøges, giver ofte resultater. Disse online arkiver kan findes ved at indtaste amts- eller bynavnet og "kontorist" i en populær søgemaskine som Yahoo eller Google.

Ejendomsregistreringer

Ejendomsregistreringer er meget nyttige til at vise bopæl, spore en person eller bestemme nettoværdien. Disse poster er tilgængelige via skatteopkræveren for et amt eller en by. Ofte vil skatteopkræverens kontor tilbyde en søgefunktion til at finde disse dokumenter på deres hjemmesider. Dette kontor kan findes ved at foretage en internetsøgning efter skatteopkræverens kontor eller en offentlig ejendomsvurdering i det område, hvor den undersøgte person kan eje ejendom. Disse oplysninger kan omfatte antallet af ejede ejendomme, værdi og i nogle tilfælde diagrammer over grundplanen.

Søgemaskiner

Generelle søgemaskiner som Bing eller Google kan give oplysninger om virksomheder og mennesker. Data fra disse søgemaskiner kan omfatte forretningsoplysninger såsom antal ansatte, forretningstype og placering. Kortfunktioner på disse søgemaskiner kan enten give luftfoto eller gadeplanbilleder af placeringen af ​​den undersøgte. Dette kan give oplysninger om motivets køretøjer eller ejendele.