Sådan øges spilydelsen på en MacBook Pro

Mac-gamere har traditionelt fået kort tid siden de fleste spil først blev udviklet til Windows, men nye værktøjer og et øget fokus fra spiludviklere på Mac-platformen har gjort ideen mere levedygtig end nogensinde. Hvis du oplever spil med langsom ydeevne på din MacBook Pro, kan det ændre kvaliteten af ​​din spiloplevelse dramatisk at ændre et par indstillinger og foretage en hardwareopgradering. MacBooks er ikke så fleksible som en stationær pc, men der er stadig en vis grad af tweaking tilgængelig for spilentusiasten.

Opgrader dit RAM

RAM er det, der styrer din computers evne til at fokusere på flere samtidige opgaver. Jo højere dit RAM, jo bedre er din ydeevne, når du kører flere applikationer. RAM er også afgørende for videospil, der er afhængige af denne specielle type hukommelse til kernespilmotorfunktioner. Moderne spil kræver mindst 2 til 4 GB RAM, med næste generations titler, der anbefaler op til 16 GB. Desværre for Mac-ejere er RAM den eneste hardwarekomponent, der kan opgraderes i en MacBook Pro, da CPU og GPU permanent er forbundet til den bærbare computers bundkort.

Strømlin spilmiljøet

Hvert åbent program på din computer trækker ydeevnen væk fra dine spilsessioner. Du kan opnå små præstationsbonuser ved at deaktivere og afslutte alle applikationer, der ikke er spil, inden du starter din session. Det er også en god ide at udføre en systemopdatering for at sikre, at du kører den nyeste version af OS X. Til sidst skal du deaktivere din MacBooks "Automatic Graphics Switching" -mulighed for at forhindre, at den hæmmer din grafikydelse for at spare batteri. Fjernelse af uønskede opstartsapps og afinstallation af apps, du ikke bruger, kan også forbedre ydeevnen.

Spil med dine indstillinger

Forbedring af spilydelse kræver, at du bruger lidt tid på at pusle med spillets indstillinger. Du kan muligvis ikke køre alle spil med "High" eller "Ultra" presets, men at spille med individuelle muligheder giver dig mulighed for at indstille den perfekte balance mellem grafisk troskab og ydeevne. Deaktivering eller sænkning af et spils anti-aliasing-indstilling kan for eksempel resultere i en markant forbedring af ydeevnen, selvom du lader alle andre indstillinger stå som standard.

Kør spil gennem Boot Camp

Boot Camp er en indbygget Mac-funktionalitet, der giver dig mulighed for at genstarte din Mac-computer til Windows-operativsystemet. Det er meget praktisk til at spille spil, der ikke er tilgængelige på OS X, og nogle brugere har rapporteret, at kørsel af spil i Boot Camp i stedet for i det oprindelige OS X-miljø resulterer i en lille forbedring af ydeevnen. Du bliver nødt til at købe en Windows-licens og gennemføre den oprindelige Boot Camp-opsætning for at aktivere denne mulighed på din MacBook.