Sådan ripper du cd'er på min bærbare computer

At sætte din musik-cd-samling på din bærbare computer er en ideel måde at sikkerhedskopiere din musik på. Udover at tilbyde en sikker måde at gemme alle de sange, du har købt gennem årene, kan du bruge lydfiler i bærbare MP3-afspillere og iPods. At rippe dine cd'er til din bærbare computer er en nem opgave, der kun tager et par minutter, men det kræver brug af en medieafspiller som Windows Media Player eller iTunes.

Windows Media Player

Trin 1

Åbn Windows Media Player. Hvis du har en genvej på skrivebordet, skal du bruge den. Ellers skal du gå til Start-menuen på proceslinjen, klikke på "Alle programmer" og finde Windows Media Player på listen over programmer, der vises. Hvis den ikke er der, skal du muligvis downloade og installere Windows Media Player på din computer. Downloaden er tilgængelig gratis på Microsoft.com.

Trin 2

Indsæt cd'en i din bærbare computers diskdrev.

Trin 3

Klik på fanen "Rip" i medieafspilleren. En liste over alle sangene på albummet vises. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for de sange, du ikke vil importere til din computer.

Klik på "Rip musik" for at importere sangene til Windows Media Player. CD'en begynder derefter at rippe, og programmet giver dig besked, når processen er afsluttet.

iTunes

Trin 1

Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede har det på din computer, skal du downloade og installere det. Den kan downloades gratis på både Mac og pc på Apple.com.

Trin 2

Indsæt cd'en i din bærbare computers diskdrev.

Trin 3

Klik på "Ja", når prompten vises, hvor du bliver spurgt, om du vil importere sangene fra cd'en. Hvis du klikker på nej, kan du stadig importere sangene ved at klikke på cd'en i sidepanelet og klikke på "Importer cd" nederst til højre på siden. Du kan også vælge, hvilke sange der importeres ved at fjerne markeringen af ​​de sange, du ikke vil rippe til din computer.

Vent på, at sangene er færdige med at importeres, før du fjerner disken fra din computer.