Sådan finder du militære e-mail-adresser

At finde en persons militære adresse kan være let eller vanskeligt afhængigt af din grund til at søge efter den, din opfindsomhed og ren lykke. Der er et standardformat til en persons e-mail-adresse for alle grene af militæret. Der er også adskillige måder at søge efter en persons e-mail via Internettet. Det er også muligt at fremsætte en officiel anmodning om at finde personens direkte postadresse gennem forsvarsministeriet.

Prøv at bruge det militære standardformat. Der er skabelon til, hvordan militæret generelt tildeler e-mail-adresser til hver soldat. Hvis soldaten har et unikt navn, er dette en nem måde at finde ham eller hende på. Hvis soldaten ikke har et unikt navn, tilføjer militæret tal efter navnet for hvert gentagne navn. Mange militærpersonale får unikke e-mail-adresser i henhold til deres specifikke job eller enhed, men dette format er det mest almindelige i militæret.

For hæren: [email protected]. For flåden: [email protected]. For marinesoldaterne: [email protected]. For luftvåbenet: [email protected]. For kystvagten: [email protected].

Søg på nettet efter personens e-mail. Hvis personen nogensinde har sendt noget online eller angivet deres militære kontaktoplysninger, kan du muligvis finde det. Foretag en internetsøgning ved hjælp af personens navn og det afsluttende e-mail-format, der er anført ovenfor. Hvis de er i en bestemt enhed i en af ​​militærets grene, vil du måske medtage det navn. Det kan tage et antal søgninger, men de fleste variationer af militære adresser er tilgængelige et eller andet sted online. Se webstedet vedligeholdt af U.S.Armited Forces News Service i referenceafsnittet nedenfor for alle variationer på e-mail-adresser.

Prøv at kontakte personens enhed direkte. Hvert militært regiment, division og firma har tendens til at have sit eget websted. Du kan prøve at oprette forbindelse til den kontaktperson, der er angivet på webstedet, søge efter personens navn eller ringe til pressepersonen på webstedet. Det kan være en god idé at forhøre dig om det e-mail-format, der generelt bruges af denne gruppe.

Kontakt forsvarsministeriet. Hvis du kender personen og blot ønsker at få fat i personen, har Forsvarsministeriet en officiel måde at anmode om personens postadresse. Tjek under ressourcer nedenfor for det direkte link til webstedet.