Sådan bruges en direkte tv-antenne til at få service til parabol-netværk

Satellittjenesteudbydere bruger den samme type parabolske parabol for at fokusere transmissionerne af den overliggende satellit. En DirecTV-antenneopvask kan bruges til at modtage satellitoverførsler fra parabolantennets satellittjeneste. Placeringen af ​​DirecTV-antenneskålen skal flyttes, og transponderen, der fortolker satellitsignalet, skal ændres for at imødekomme parabolnetværkssignalet. Fremgangsmåden kræver et par værktøjer samt et par dele fra en satellitforsyningsbutik.

Trin 1

Gå til et websted, der giver placeringen, som en parabol skal stå over for for at få adgang til parabolantennets satellit fra dit område; for eksempel AntennaWeb-webstedet (se Ressourcer). Skriv retningen.

Trin 2

Fjern det koaksialkabel, der er tilsluttet DirecTV-antenneskålens transponder. Fjern skruerne fra monteringsbeslaget, der er fastgjort til DirecTV-antenneskålen med en stjerneskruetrækker. Fjern DirecTV-antenneskålen fra væggen, den var monteret på.

Trin 3

Gå til en side af væggen, der vender mod retningen af ​​Dish Network-satellitten. Placer DirecTV-antennefadens beslag på væggen. Monter beslaget på væggen med skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

Trin 4

Løsn skruerne på siden af ​​DirectTV-transponderen, der er på den laterale transponderarm, der er fastgjort til fronten af ​​DirecTV-antenneskålen med Torx-skruetrækker. Fjern transponderen fra armen. Bortskaf det korrekt.

Trin 5

Løsn skruerne på siden af ​​Dish Network-transponderen med Torx-skruetrækkeren. Placer Dish Network-transponderen på den laterale transponderarm i den samme position, som tidligere var besat af DirecTV-transponderen. Stram skruerne. Kanaltape kan bruges til at holde transponderen på plads, hvis den ikke passer på armen.

Trin 6

Skru enden af ​​koaksialkablet, der tidligere var tilsluttet DirecTV-transponderen, i koaksialudgangen fra Dish Network-transponderen. Løsn de to sideknapper på beslaget. Hold kompasset foran dig. Juster DirecTV-antenneskålen lodret og lateralt, mens du ser på kompasset, så det peger på parabolantenne i henhold til den retning, du fik at vide på hjemmesiden. Stram sideknapperne ned.

Trin 7

Kontakt Dish Network enten på deres websted (se Ressourcer) eller via det telefonnummer, der er angivet på webstedet. Tilmeld dig et abonnement på Dish Network. Pak Dish Network-satellitmodtageren ud, når den kommer i posten. Fjern HDMI-kablet fra HDMI-udgangen på DirecTV-satellitmodtageren. Træk DirecTV-satellitmodtageren ud af stikkontakten, og fjern alle andre stik, der er fastgjort på bagsiden. Placer DirecTV-satellitmodtageren til side.

Trin 8

Sæt HDMI-kablet i HDMI-udgangen på Dish Network-satellitmodtageren. Sæt ledningen i stikkontakten for at få strøm. Sæt eventuelle kabler på bagsiden af ​​modtageren på samme måde som da de blev fastgjort til DirecTV-modtageren.

Trin 9

Tænd for TV'et. Tryk på "Sat" -knappen på Dish Network-fjernbetjeningen. Tryk på "Vælg" for at tage modtageren ud af standby. Ring til skålenetværket, og angiv de nødvendige autorisationsoplysninger - serienumre til dette findes på den kasse, som modtageren kom ind i. Modtageren begynder nu at godkende og opdatere sig selv - dette kan tage alt fra en halv time til to timer eller mere inden fjernsyn kan ses.

Tryk på tænd / sluk-knappen på fjernbetjeningen for at slukke for modtageren, når tv-stationen vises på tv-skærmen.