Hvordan får jeg en gratis mobiltelefonkontrakt med dårlig kredit hos Alltel?

Alltel er nu en del af Verizon Wireless, som købte virksomheden i juni 2009. Alltel tager Verizon-navnet; Du kan muligvis stadig se nogle Alltel-butikker, men de lukkes langsomt. Alltel accepterer ikke nye kunder. Hvis du vil have en mobiltelefonkontrakt med Verizon Wireless, skal du bestå kreditkontrol. Hvis du har dårlig kredit, kan du blive bedt om at betale et depositum. Hvis indbetalingen er for høj, kan du overveje forudbetalingsmuligheder. Verizon videregiver ikke offentligheden sin kreditværdighedstærskel for at bestemme kreditværdighed, men det kan være muligt at få en mobiltelefonkontrakt gennem Verizon, selvom du har dårlig kredit.

Trin 1

Ansøg om mobiltelefontjeneste ved at besøge VerizonWireless.com eller ringe til kundeservice på 800-256-4646. Da Verizon ikke angiver et minimum af kredit score eller opregner kreditkriterierne for godkendelse af kontrakt, ved du ikke, om du bliver godkendt, medmindre du indsender en ansøgning. Du kan blive behageligt overrasket. Selvom andre mobiltelefonholdere har nægtet dig, har du stadig et skud. Når du har gennemført den korte ansøgning, får du en godkendelse eller anmodning om et depositum inden for få minutter.

Trin 2

Ansøg via et tredjepartswebsted, såsom wirefly.com. Wirefly tilbyder de nyeste Verizon-telefoner til en brøkdel af prisen. Hvis du planlægger at bruge $ 100 på en telefon i en Verizon-butik, kan du prøve at få en gratis Verizon-telefon gennem Wirefly. Den store rabat på en telefon kan kompensere for at betale et depositum. Du kan i stedet bruge de penge, du vil bruge på en telefon, mod depositum. Hvis du beslutter at betale depositum, skal du foretage dine betalinger til tiden i et år, og Verizon krediterer depositumbeløbet på din konto.

Trin 3

Bed nogen om at underskrive. Mennesker med dårlig kredit har ofte slægtninge eller endda venner med en bedre kreditvurdering medunderskriver deres kreditansøgninger. Hvis du ikke er i stand til at foretage dine betalinger, er medunderskriveren ansvarlig. Du bliver nødt til at finde nogen, der stoler på din evne til at foretage rettidige betalinger. Du bør også overveje at få et familiemedlem til at føje dig til hans eller hendes konto som en autoriseret bruger. Verizon tilbyder en række planmuligheder for konti med flere linjer.

Forudbetale indtil din kreditvurdering forbedres. Hvis du ikke har råd til et depositum eller finder nogen til at underskrive, er en forudbetalt telefonplan med Verizon din sidste udvej. Verizon tilbyder to forskellige forudbetalte muligheder for kunder. Du kan betale en daglig eller månedlig sats. Forudbetalte daglige priser starter ved 25 cent i minuttet eller 99 cent om dagen med yderligere 10 cent i minuttet for nætter og weekender. Månedlige forudbetalte planer starter på omkring $ 50 om måneden.