Ja, du kan installere iOS 12 Beta lige nu, men gør det ikke

Forventningen til iOS 12 er høj for mange iPhone- og iPad-ejere, og med iOS 12-udvikler beta ud i det vilde, kan mange mennesker blive fristet til at installere iOS 12 beta på deres enheder lige nu.

Installering af iOS 12-udvikleren beta er mulig, men i sidste ende skal du ikke. Hvis du er interesseret i at køre beta system software, skal du i det mindste vente et stykke tid.

Installation af iOS 12 Beta lige nu er muligt, men ...

Det viser sig, at alle kan installere iOS 12 beta lige nu på en af ​​to måder; tilmelding til en Apple Developer-konto eller ved at hente betaprofilen til iOS 12-udvikleren. Der er ikke behov for at registrere en UDID-enhed eller noget andet. Alt er nødvendigt, er beta-profilen og en iOS 12-understøttet enhed.

Den første metode, der kræver en Apple Developer-konto, er bare et spørgsmål om at tilmelde dig og betale for medlemskabet her på developer.apple.com. Men udviklerprogrammet er beregnet til udviklere, ikke tilfældige brugere, så det er virkelig ikke en god idé, medmindre du faktisk er en udvikler af en slags.

Den anden metode udnytter iOS 12-udvikleren beta-konfigurationsprofilen, som er en lille fil .mobileconfig-fil, der installeres på en iPhone eller iPad, og derefter tillader den enheden at få adgang til iOS 12-betasystemsoftwaren via Software Update. "IOS_12_Beta_Profile.mobileconfig" -filerne kan findes på en række steder på nettet eller måske fra en kollega eller en ven med en udviklerkonto. Mens beta-profilen teknisk set kan installeres på en hvilken som helst enhed, er det stadig ikke en god ide at gøre det af forskellige årsager. Én, det er muligt beta-profilen. Mobilkonfig-filen er fra en sketchy kilde og ikke faktisk legitim eller fra Apple. I så fald ville det være en meget dårlig ide at installere en tilfældig profil på en hvilken som helst iPhone eller iPad. Og for det andet, selvom beta-profilen er legitim og fra Apple, er iOS 12-udvikler beta-softwaren buggy, og det vil ikke være en god oplevelse for de fleste brugere. Det er endda muligt, at der kan opstå permanent datatab, hvis enheden løber ind i et problem med iOS 12-udviklerens betasystemsoftware. Bare tag ikke risikoen, det er ikke det værd.

Installer ikke iOS 12 Developer Beta, vent i stedet

Tidlig udvikler beta software er notorisk upålidelig og handler om som buggy som beta system software udgivelser få. Så selvom du får ahold fra iOS 12 beta-profilen selv fra udviklercentret eller via en ven eller andetsteds, bør du kæmpe for trangen til at installere de tidlige beta-versioner og bare vente.

Men jeg vil gerne installere og beta test iOS 12! Hvad skal jeg gøre?

Hvis du virkelig vil have beta-test iOS 12, så skal du vente på den iOS 12 offentlige beta, som snart begynder. De offentlige beta-bygger af iOS 12 vil være lidt yderligere raffineret og skulle udføre sig særligt bedre end de tidlige udvikler beta udgivelser. Apple skabte specifikt det offentlige beta-testprogram, der passer til dette ønske hos mange brugere, der gerne vil udforske og eksperimentere med fremtidig systemsoftware.

Du kan tilmelde dig det iOS 12 offentlige beta-program her på beta.apple.com.

Det er værd at huske, at selv om den offentlige beta er åben for alle med en iOS 12 kompatibel iPhone eller iPad, er den stadig bedst forbeholdt mere avancerede brugere, der har en ekstra iPhone eller iPad til at udforske betasystemet. Du vil også gerne gennemgå den fulde sikkerhedskopieringsproces selvfølgelig, så du kan gendanne enheden, hvis noget går galt.

Hvis du finder dig selv i et bind og i øjeblikket kører iOS 12 beta, men fortryder det, skal du ikke glemme, at du altid kan nedgradere iOS 12 beta tilbage for at vende tilbage til en stabil build af iOS 11.x, hvis du har brug for det, selvom du ' Du vil gerne være sikker på at du har tilstrækkelige sikkerhedskopier, så du kan undgå total tab af data.

I sidste ende skal det store flertal af iPhone- og iPad-brugere aldrig installere beta-systemsoftware - det være sig en udvikler beta eller offentlig beta - og i stedet for de fleste mennesker er det bedre kun at installere og køre de endelige versioner af iOS, når de stilles til rådighed for offentligheden. For iOS 12 vil den endelige version være tilgængelig engang i efteråret. Bare få lidt tålmodighed.