Opret en OS X Mountain Lion Installation Boot DVD eller USB Drive med LionDiskMaker

Mountain Lion er ude! Du kan opgradere en Mac lige ud af App Store, men nogle mennesker foretrækker at lave en boot disk. Hvis du er i den gruppe, i stedet for at lave en bootbar OS X Mountain Lion installatør selv den gammeldags måde, kan du gøre det hele med et par klik ved hjælp af en gratis app kaldet LionDiskMaker.

Når du har downloadet installationsprogrammet OS X Mountain Lion fra Mac App Store, skal du starte LionDiskMaker, og det vil finde installationsprogrammet, udpakke diskbilledet og derefter starte bootdisken. Det handler om så enkelt som det bliver.

For at brænde en boot DVD skal du have en 4, 7 GB eller større blank dvd og en SuperDrive. For USB-installationsdrev eller SD-kort skal drevet have mindst 8 GB ledig plads. LionDiskMaker formaterer det drev du peger det på, husk det, når du vælger en disk for at gøre bootable til installationsprogrammet.

  • Få den nyeste version af LinoDiskMaker fri fra udvikleren

At lave en boot installer er virkelig nyttig, hvis du skal installere Mountain Lion på flere Mac'er og ikke vil genoverføre den på hver Mac fra App Store, eller hvis du vil udføre en ren installation. Hvis du ikke har brug for det bootable aspekt, kan du også kopiere installationsprogramfilen Installer fra / Programmer / mappe til andre Mac'er, og det vil også fungere for at udføre OS X-opgraderingen.

LionDiskMaker har eksisteret siden Lion, men det er for nylig blevet opdateret med Mountain Lion support, leder op til CultOfMac til påmindelsen