Sådan holder du Apple Watch Display på længere tid

Apple Watch-skærmen er standard for at forblive på og aktivere i 15 sekunder, når skærmen er tappet eller aktiveret, men med nye versioner af WatchOS kan du vælge at holde Apple Watch-skærmen længere tid, før den dimmes igen. Dette er nyttigt i mange situationer, uanset om du bare vil observere skærmen længere, når du holder på med ur, til demonstrationsformål, og også når uret er anbragt i nattetilstand.

Sådan ændres, hvor længe Apple Watch-skærmen forbliver på

Vedligeholdelse af en længere visningstid på Apple Watch er en nem indstillingskifte, men du skal mindst have WatchOS 2 eller nyere, før du finder indstillingen i indstillingerne. Hvis du ikke finder indstillingen i Indstillinger, skal du først opdatere WatchOS.

  1. Åbn Watch-appen på den parrede iPhone og gå til "My Watch" -indstillingerne
  2. Gå til "General" og gå til "Wake Screen"
  3. Find afsnittet 'On Tap' af Wake Screen-indstillingerne og vælg 'Wake for 70 Seconds' (eller hvis du vil forkorte det, vælg "Wake for 15 Seconds", standard)
  4. Afslut fra Indstillinger

Ændringen er øjeblikkelig, og du kan trykke på Watch-skærmen for at kontrollere, at displayet nu vil forblive aktivt for betydeligt længere, når det er tappet for at aktivere.

Du kan altid ændre dette tilbage til standardindstillingen på 15 sekunder ved at vende tilbage til indstillingerne for Wake Screen og vælge den valgmulighed.

Selv om dette er helt klart nyttigt, er det måske den største ulempe ved at foretage denne Wake Screen-justering, at du kan mærke mindre batterilevetid, fordi Apple Watch-skærmen lyser længere. Derfor kan den længere visningsvågningstid være mest hensigtsmæssig, når den er tilsluttet til opladeren, uanset om den er i brug som natbord eller til demonstrationsformål, eller måske har du bare ikke noget imod det potentielle batteriforbrug.

Forhåbentlig i fremtidige versioner af WatchOS har vi flere muligheder, da 15 sekunder og 70 sekunder er lidt langt fra hinanden, og det ville være rart at have muligheder i midten, siger i 20 og 30 sekunder og måske også endnu længere, i et par minutter.