Sådan finder du uidentificerede telefonopkald

Du har sandsynligvis oplevet et tidspunkt, hvor et mystisk nummer vises på dit opkalds-id, men du har ingen idé om, hvem det er. Så du lader telefonen ringe for at se, om de efterlader en besked, og hvis personen ikke gør det, har du ingen idé om, hvem opkaldet er fra. Heldigvis er der en måde at spore oplysningerne om det uidentificerede telefonopkald og forhåbentlig finde ud af, hvem der har foretaget det.

Trin 1

Start din internetbrowser og naviger til "WhitePages.com." Hvide sider giver dig mulighed for at slå numre op, når du ikke kender navnene på de personer, der ringer til dig.

Trin 2

Indtast telefonnummeret under "Omvendt opslag". Klik på "Find", og en ny side indlæses i din internetbrowser.

Trin 3

Se på den side, der indlæses. Hvis nummeret er et offentligt nummer (f.eks. En fastnet), viser det byen, cellen er fra, navnet på den person eller virksomhed, telefonen tilhører, og adressen. For mobiltelefonnumre viser det byen.

Vælg "Tilgængelige poster!" ved siden af ​​mobiltelefonoplysningerne. Her kan du få personens navn, adresse (endda e-mail-adresse) og andre oplysninger. For denne service skal du dog betale. Afhængigt af oplysningerne er det sædvanlige gebyr omkring $ 10 for hvert opslag.