Officiel Steve Jobs Biografi "iSteve: The Book of Jobs" Nu tilgængelig for Pre-Order

Den officielle og eksklusive biografi af Steve Jobs er nu tilgængelig for forudbestilling på Amazon . Bogen er passende betegnet iSteve: The Job of Jobs, og her er beskrivelsen:

Fra bestsellerforfatter Walter Isaacson kommer den biografiske biografi af Apple-grundlæggeren Steve Jobs. I iSteve: Jobs of Job, giver Isaacson en ekstraordinær redegørelse for Jobs professionelle og personlige liv. Uddragt af tre års eksklusive og hidtil usete interviews Isaacson har udført med Jobs samt omfattende interviews med Jobs familiemedlemmer, nøglekolleger fra Apple og dets konkurrenter, iSteve er det endelige portræt af den største innovator i sin generation.

Dette burde være en god læse for alle, der er fan af opfindelsen, Apple, og deres enestående CEO. Forbestilling får dig en indbundet kopi af bogen til 40% af detailprisen, men den vil ikke blive udgivet til marts 2012. En Kindle-version vil også være tilgængelig for $ 14.99.

Pre-Order iSteve: Jobs Bog for $ 18 på Amazon

Trods det faktum, at bogen ikke vil blive sendt til næste år, har den allerede racketet til toppen af ​​flere Amazon bestseller lister, hvor den nu sidder ved # 1 i biografier, business bøger, forretningshistorie og teknologi og er # 28 samlet.

Det er også i øjeblikket # 2 på Amazon 'movers & shakers'-listen, men jeg vil vædde om et par dage, at biografien vil flytte endnu højere på alle Amazons lister.