Sådan kastes ekstra hurtige pladser i Wii Sports Baseball

Vil du vide, hvordan man kaster raket-hurtige pladser, som ved siden af ​​ingen kan ramme? Det er lettere, end du tror. Det hele er i håndleddet, som de siger.

Start Wii Sports Baseball.

Tryk og hold enten A, B eller A + B nede for at vælge enten Fastball, Curveball eller Switcher. Indtil videre er det ligesom ethvert andet baseballkamp.

Sæt hurtigt dit håndled i stedet for at kaste en faktisk tonehøjde. Dette er fangsten: hurtigt at svirpe dit håndled får controlleren til at tro, at du laver "kast" -bevægelsen meget hurtigere, end du faktisk er. Som et resultat vil din Mii kaste en lynhurtig tonehøjde, der er meget sværere at ramme end en almindelig tonehøjde. Med denne teknik kan du se dine pladser regelmæssigt top 85 mph!

Skift det op. Hvis du fortsætter med at kaste raketter, vil din modstander i sidste ende fange og få timing til at ramme dem. Ved at kaste nogle langsommere "almindelige pitch" -kugler holder du dem ude af balance og bliver ved med at slå dem ud.

Lær at ramme rakethøjden selv. Du vil ikke være på pitching-siden for evigt, og medmindre du spiller mod computermodstandere, vil din ven fange din teknik før eller senere og begynde at bruge den mod dig. Derfor er det vigtigt at få din timing rigtig til raketkugler, ellers vil strategien slå tilbage mod dig, og du ender med et 0-0 uafgjort spil.

Stop hvis din ven beder dig om det. Mange mennesker overvejer at slå dit håndled for at kaste en ekstra hurtig tonehøjde noget af et snyderi. Hvis din ven beder dig om at stoppe, skal du gøre det. God sportsånd er afgørende for et sjovt spil, og hvis din ven ikke får andet end strejker fra dine raketter, har de måske ikke meget sjov. Husk, selvom det kan være sjovt for dig, kan din ven være elendig.