Få Lynx til Mac OS X

Lynx er en tekstbaseret kommandolinjebrowser, det er relativt populært inden for unix-fællesskaber, men det har også en række generelle anvendelser; Det er fantastisk, hvis du vil diskret surfe på internettet og læse artikler på arbejde eller skole, og udviklere bruger ofte lynx til at teste tilgængelighed og til at estimere groft, hvordan edderkopper eller crawlere ser en hjemmeside. Fordi det kun læser tekst og undgår javascript og billeder, er det også lyn hurtigt.


Anyway, efter opdatering til en ny version af OS XI opdagede min tidligere installation af lynx ikke fungerede. Heldigvis er det meget nemt at installere en fungerende version ved hjælp af MacPorts. Med det i tankerne, lad os se, hvordan du installerer og kører en fungerende version af Lynx i OS X.

Sådan installeres og køres Lynx i Mac OS X

Med henblik på denne gennemgang vil vi holde krav til et minimum og installere lynx gennem MacPorts, her er hvad du skal bruge:

  • MacPorts 2.2 eller nyere
  • Xcode - nu frit tilgængelig for OS X brugere via Mac App Store

Forudsat at du nu har installeret Xcode og MacPorts, kan du installere lynx her:

sudo port install lynx

MacPorts henter derefter alle de nødvendige afhængigheder, herunder ncurses og zlib, og derefter fortsæt for at installere lynxbrowseren.

Når det er færdigt, skriv bare 'lynx' på kommandolinjen, og det starter som forventet. Du kan så trykke "G" for at gå til en URL, eller åbne en direkte fra kommandolinjen.

Dette åbner OSXDaily.com, for eksempel:

lynx osxdaily.com

Du skal bare bruge piletasterne og returnere / indtaste for at navigere rundt om et websted.

Lynx er fantastisk, nyd! Og ja det fungerer for at installere lynxbrowser i OS X Yosemite, OS X Mavericks, OS X Mountain Lion, Lion, Snow Leopard, du hedder det. Bare sørg for at have den rigtige version af Xcode og MacPorts til din Mac. Ja, du kan også bruge Homebrew til at installere Lynx, hvis du vil, det er op til dig.