Sådan redigeres en Blogger-skabelon

Blogger tilbyder dig to forskellige værktøjer til at ændre eller redigere din blogging-skabelon. Du har skabelondesigner, et Blogger-oprettet værktøj, der giver brugere med ringe eller ingen kendskab til HTML og webdesign til at oprette deres egne tilpassede skabelondesign, og rediger HTML-værktøjet, som giver mere avancerede brugere mulighed for at tilpasse deres Blogger-kode manuelt.

Trin 1

Log ind på din Blogger-konto, og rul ned til "Administrer blogs." Vælg den blog, du vil redigere, ved at klikke på linket "Indstillinger" øverst på skærmen. Klik på fanen "Design", og vælg derefter "Skabelondesigner". Dette fører dig til skabelondesigneren, hvor du kan ændre din skabelon. Den øverste halvdel af skabelondesigneren har værktøjerne til at tilpasse din blog, mens den nederste halvdel er et preview-skærmbillede, der afspejler ændringerne, mens du foretager dem.

Trin 2

Vælg en skabelon, som du gerne vil bruge til din blog eller dit websted. Klik på linket "Skabeloner" øverst til højre i Template Designer for at vælge dine skabeloner. Blogger tilbyder seks grundlæggende skabeloner, som brugerne kan vælge imellem med forskellige baggrunde og farveskemaer.

Trin 3

Tilpas baggrunden. Klik på linket "Baggrunde" øverst til højre i Template Designer for at vælge baggrundsbillede og farveskema til din blog. Du kan vælge baggrundsbilledet eller uploade dit eget baggrundsbillede, du vil bruge. Dette afsnit giver dig også mulighed for at bestemme din blogs farveskema.

Trin 4

Tilpas bredderne på elementerne i din skabelon. Klik på linket "Juster bredder" øverst til højre i Template Designer for at justere bredderne på din blog og sidebjælker. Denne mulighed giver dig mulighed for at bestemme den maksimale bredde på din blog og den maksimale og mindste bredde på sidepanelet. Du kan indstille bredderne manuelt eller indstille dem med en skyder, der viser dig, hvordan den vises i skabelondesignervinduet nedenfor.

Trin 5

Tilpas dit layout. Klik på linket "Layouts" øverst til højre i Template Designer for at vælge dit foretrukne layout. Denne mulighed giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan dit indhold vises på din blog eller dit websted. Du kan vælge mellem forskellige kropslayouter, der varierer sidebjælke og sidefodsplacering.

Trin 6

Gem dine ændringer. Når du har tilpasset skabelonen til din smag, skal du klikke på den orange "Anvend på blog" -knappen i øverste højre hjørne af skabelondesignerværktøjet. Dette gemmer og anvender dine ændringer i din Blogger-skabelon.

Brug indstillingen "Rediger HTML". Funktionen Rediger HTML giver brugerne mulighed for at kopiere og indsætte eller uploade rå HTML for at designe deres blogger-websted. Log ind på din Blogger-konto, og rul ned til "Administrer blogs", og vælg den blog, du vil redigere, ved at klikke på linket "Indstillinger" øverst på skærmen. Klik på fanen "Design", og vælg derefter indstillingen "Rediger HTML".