Hvorfor skal du altid bruge den gratis AppleCare Repair Service

Fra tid til anden tilbyder Apple gratis reparationstjenester uden for garantien for enheder og hardware, der er fast besluttet på at være dysfunktionelle eller defekte. For eksempel oplevede mange brugere svigtet af deres iPhone 5 lås / strømknap, og Apple besluttede senere, at nogle af de fremstillede enheder var modtagelige for strømknapfejl, og således påbegyndt udskiftningsprogrammet for iPhone 5 Sleep / Wake Button. Jeg sendte min egen iPhone 5 til service for at udnytte den gratis reparation, og det er jeg meget glad for.

Reparation af det primære problem ... og fastsættelse af andre problemer også

Den indlysende fordel ved at bruge den gratis reparationstjeneste er det direkte problem løses. I dette tilfælde blev iPhone 5 sove / vågeknappen udskiftet. Men det er ikke altid, hvor reparationerne slutter. Fordi Apple kører grundige diagnostiske tests på enheden, før de sendes tilbage til dig, kan de opdage andre problemer, og fordi deres kundeservice er ret generøs reparerer de ofte de andre problemer, mens de har enheden, uden omkostninger for dig.

Det bringer mig tilbage til min egen iPhone 5, som for nylig blev sendt ind, og ikke kun reparerede Apple den funktionsdygtige Lås / Strøm-knap, men også kameraet (almindelige læsere kan huske, at kameraet var mystisk løs og undertiden ikke fungerede, et problem nogle andre brugere rapporterede), og Apple gav endda iPhone et helt nyt batteri - som så vidt jeg vidste, slet ikke havde nogen problemer - men det nye batteri varer meget længere tid. Er det fantastisk eller hvad?

Her er AppleCare Service Summary, som blev returneret med min iPhone, der viser, hvad der blev udskiftet:

Det øverste element, der er angivet, er den sovende / vågen / låseknap, som iPhone oprindelig blev sendt til, næste på listen er batteriet, og sidst er det nye kamera. Alt repareret af Apple på en ude af garantien iPhone, gratis.

Hvor lang tid tager Apple Repairs?

Hvis du befinder dig i nærheden af ​​en Apple Store, kan de nogle gange reparere enheden den dag, nogle gange vil det tage et par dage, og nogle gange bytter de dig lige ud med en anden enhed på stedet. Hvad der sker, afhænger virkelig af en række ting, lige fra det problem, der repareres, den rep, du arbejder med, og butikkerne har adgang til udskiftningskomponenter.

Besøger en Apple Store er ubelejligt for mig, og derfor gik jeg til post-in-ruten. Efter at have lavet en reparationsanmodning via Apple-webstedet sendte Apple en kasse gennem FedEx, og den ankom den næste dag, og jeg sendte telefonen straks af. Det gik til Apples primære reparationscenter i Elk Grove, Californien, og blev returneret til mig inden for samme uge, i alt var det gået omkring 4 fulde arbejdsdage. For en post-in-reparationstjeneste er det ret hurtigt og sikkert meget hurtigere end de fleste andre reparationsydelser, jeg har arbejdet med. Husk, at dette er for out-of-warranty enheder. Hvis din iPhone stadig er under garanti, vil de som regel kun sende dig en ny iPhone med det samme, og den kasse, der sendes med den, bruges til at returnere din funktionsenhed med - hvilket betyder at du aldrig er uden en telefon.

Hvad skal du gøre, før du sender iPhone til reparation

Den store ting at huske, når du sender en iPhone (eller en genstand) til reparation, er at sikkerhedskopiere alle dine data først. For iPhone betyder det at sikkerhedskopiere det til en computer med iTunes, eller til iCloud, eller endnu bedre - begge. Dette giver dig mulighed for hurtigt at genoprette dine ting, når du får telefonen tilbage uden at savne et slag.

Glem ikke at slukke Find min iPhone (ellers kan iPhone være fast på iCloud-aktiveringslås), fjern eventuelle tilfælde fra iPhone, og Apple foretrækker det, hvis du nulstiller iPhone til fabriksindstillingerne, før du sender den også . Forudsat at du snakker med en Apple rep på telefonen eller via online chat, vil de også gå igennem alle disse processer.

Selvfølgelig vil ikke alle iPhone eller enheder sendt til Apple modtage yderligere reparationer gratis, men der er helt sikkert en chance for noget andet, der bliver fundet, og de vil også rette op på det. Så hvis din iPhone er berettiget under udskiftningsprogrammet Sleep / Lock-knap (eller en anden gratis reparationstjeneste), hvorfor ikke sende dine og se, hvad der sker? I det mindste vil din tænd / sluk-knap fungere igen.