7 af de bedste iOS 11 funktioner, du vil faktisk bruge

iOS 11 indeholder mange nye funktioner og en række subtile ændringer, men vi vil fremhæve nogle af de bedste funktioner, der er tilgængelige i iOS 11 til iPhone og iPad, som du rent faktisk vil bruge.

Fra evnen til at scanne dokumenter med dit kamera, forbedring af kontrolcenteret, mindre distraheret kørsel, bedre filhåndtering, det nye one-handed keyboard, automatisk dyse støvede apps og et væld af forbedringer til iPad multitasking kapaciteter læs videre til Lær mere.

Selvfølgelig skal du få opdateringen af ​​iOS 11 for at få adgang til disse funktioner, så hvis du ikke har gjort det endnu, vil du gerne gøre det, før du prøver dem. Eller måske er du på hegnet om opdatering, og måske vil disse nye funktioner svinge dig for at opdatere din iPhone eller iPad. Lad os alligevel komme til det!

1: Dokumentscanning i noter

Du kan nu scanne dokumenter direkte til Notes-app ved hjælp af iPhone eller iPad-kameraet uden yderligere software.

Funktionen er meget nem at bruge, skal du blot starte Notes-appen og oprette en ny note eller gå til en eksisterende note, derefter klikke på knappen lille + og vælg "Document Scanner" og peg kameraet på det dokument, du ønsker at scanne. Beskær det, juster farven efter behov, og gem. Dokumentet scannes nu og gemmes i Notes-appen.

Dokument scanner apps har altid været nogle af de mere nyttige tredjeparts apps tilgængelige på iPhone og iPad, og nu er den samme kapacitet bygget direkte ind i iOS.

2: Kontrolcenter kan tilpasses

Kontrolcenter er blevet omdesignet, og bedst af alt er det nu muligt at tilpasse. Udseendet ændring kan tage lidt at vænne sig til, men vigtigst af alt kan du nu vælge hvad du vil have i Control Center, og hvad du ikke gør.

  • Gå til "Indstillinger" og derefter til "Kontrolcenter" for at tilpasse, hvad der er tilgængeligt i Kontrolcenter i iOS 11

Control Center har altid været nyttigt, da det giver hurtig adgang til mange funktioner og indstillinger skifter, men nu er Control Center bedre end nogensinde.

3: Offload ubrugte apps

Hvor mange af os har håndfuld ubrugte apps, der sidder og tager plads på vores iPhone og iPad? Nu har iOS 11 en pæn housekeeping-funktion, som du kan aktivere, som automatisk sletter disse ubrugte apps for at forhindre, at lageret bliver for lavt.

  • Åbn "Indstillinger" og gå til "iTunes & App Store" og tænd "Offload Unused Apps"

4: En håndet iPhone-tastatur

Større skærm iPhone modeller er gode til øget skærm ejendom og synliggørelse af oplysninger, men en handel off for mange brugere er, at at skrive kræver to hænder på de større skærm enheder. Men nu har iPhone i iOS 11 en One Handed Keyboard-tilstand, som skifter tastaturnøglerne over til venstre eller højre del af skærmen, så tasterne let kan nås med en enkelt tommelfinger.

  • Åbn indstillinger> Tastaturer> Et håndholdt tastatur> Vælg "Venstre" eller "Højre"

Også hvis du har Emoji-aktiveret eller et andet tastatur aktiveret, kan du trykke på Globe / Emoji-knappen på tastaturet for hurtig adgang til One Handed Keyboards.

Hvis du savner dagene med enhånds teksting på 3, 5 "iPhone-skærme, vil du sandsynligvis virkelig nyde denne funktion.

iPad har ikke en håndholdt tastaturtilstand, men den har nogle andre interessante tastaturfunktioner som evnen til at flette ned på en nøgle for at få adgang til tal og andre specialtegn.

5: Filer App

Filen App tilbyder filadgang og et filsystem af sorter til iPhone og iPad, hvilket giver dig nem adgang til iCloud Drive og filer gemt i apps på iOS og andre steder i iCloud.

Du har også alle de kendte filsystemhandlinger tilgængelige i Filer-appen, herunder træk og slip-understøttelse på iPad (med et tryk og hold), evnen til at kopiere og slette filer, oprette nye mapper, sortere efter dato, navn eller filstørrelse, tag support og meget mere.

Det er meget mere rudimentær og forenklet end Finder på Mac, så forvent ikke det niveau af funktioner, men desto filer Files på iOS er en god start til at få forbedret filadgang på iPhone og iPad.

6: Forstyr ikke, mens du kører på iPhone

IPhone har fået en ny variant af den fremragende Do Not Disturb-funktion, der registrerer, hvornår en bruger kører en bil og derefter placerer enheden automatisk i en tilstand, der ikke forstyrrer kørslen.

  • Åbn "Indstillinger"> "Forstyr ikke"> Søg efter "Forstyr ikke under kørsel"> tryk på for Aktivér, og vælg derefter "Automatisk"

Dette forhindrer meddelelser og advarsler i at komme ind og distrahere dig, mens du kører bil. Du kan endda indstille brugerdefinerede automatiske svar, når funktionen er aktiveret, så kontakterne ved, at du kører og vil komme tilbage til dem, når det er sikkert at.

Forstyr ikke, mens kørsel er en fantastisk funktion, som har potentialet til at reducere distraheret kørsel og andre trafikproblemer, så lad os håbe, at alle bruger af hensyn til sikrere veje!

Åh og forresten, kan du tilføje en Forstyr ikke, mens kørsel skifter til kontrolcenter på iPhone, hvis du vil have hurtig adgang til funktionen.

7: iPad Multitasking forbedringer

iOS 11 er virkelig mest bemærkelsesværdig på iPad, hvor den nye Dock, App Switcher, træk og slip funktioner, og multitasking kapaciteter gør en enorm indflydelse på iPad workflow.

Der er meget at udforske med iPad multitasking ændringer, og de nye tilføjelser af den forbedrede Dock, App switcher sammen med evnen til at trække og slippe mellem apps, fungerer godt sammen med andre iPad multitasking funktioner som Split View, Slide Over og Billede i billedvideo.

-

Har du nogle yndlings iOS 11 tips eller tricks? Del dem med os i kommentarerne!