Sådan får du Microsoft Excel til at beregne rækker

Regnearkprogrammer såsom Excel er designet til at lægge data i en logisk form, køre formler og foretage beregninger. Excel lader dig ikke kun beregne kolonner med data, men også rækker. Beregning af data i træk er ikke anderledes end beregning af data i en kolonne, og du kan bruge de samme formler og funktioner til at gøre det. Excel opdaterer resultaterne automatisk hver gang du trykker på "Enter" eller tilføjer nye data i dit regneark.

Trin 1

Åbn Excel-regnearket, der indeholder rækker, du vil beregne.

Trin 2

Klik på en tom celle i kolonnen i rækken, du vil beregne - du kan vælge en tom celle, der er lige ved siden af ​​den sidste datakolonne.

Trin 3

Indtast "=" for at starte formlen. Indtast yderligere funktioner og operatører for at fuldføre din formel. Hvis du f.eks. Vil sammenfatte alle værdierne i fem kolonner i række 4, skal du skrive:

= SUM (A4: E4). Tryk på "Enter".

Kopier og indsæt formlen fra din oprindelige celle i andre celler ned i den tomme kolonne, hvis du vil beregne andre rækker ved hjælp af den samme formel. Excel bruger de korrekte cellereferencer til automatisk at beregne de nye rækker.