Sådan ændres et trådløst sikkerhedskamera til kablet

Trådløse kameraer, der bruges til sikkerhed, giver dig mulighed for at placere et trådløst kamera et vilkårligt sted inden for en 30 fods nærhed af din trådløse router. Dette er fantastisk, hvis du har brug for at flytte din kamerapositionering regelmæssigt, og du ikke vil ændre kabelføring. Men hvis du har brug for at placere dit kamera forbi radius på 30 fod, eller hvis du ikke planlægger at flytte kameraet meget ofte, er det bedre at skifte fra en trådløs til en kabelforbindelse. En kabelforbindelse forhindrer intermitterende forbindelsesproblemer, der er forbundet med trådløse forbindelser.

Trin 1

Anbring en papirclips i nulstillingshullet. Nulstillingshullet er normalt placeret i bunden eller bagsiden af ​​kameraet afhængigt af den model af kamera, du bruger. Nulstilling af kameraet fjerner alle de netværksindstillinger, der gør det muligt for kameraet at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

Trin 2

Mål fra din trådløse router til det sted, hvor du vil placere kameraet. Sørg for, at kablet ikke er i vejen for fodtrafik for at undgå sikkerhedsrisici. Sørg for, at det sted, du vil placere kameraet, har en stikkontakt inden for 3 fod. Ellers skal du også køre en forlængerledning for at få strøm til kameraet. Køb et Ethernet-kabel, der er længe nok til at forbinde dit kamera til routeren.

Trin 3

Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til LAN-porten på bagsiden af ​​den trådløse router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​kameraet.

Tilslut kameraet til strømkilden for at tænde det.