Sådan repareres en knap på en PSP

Elementer, du har brug for

  • Lille stjerneskruetrækker

  • Papirclips / vatpind

  • PSP-erstatningsknapspakke

En ødelagt PSP-knap kan blive et irriterende problem, der forhindrer dig i at spille disse spil, film og musik. Den store nyhed er, at det er så let at rette, det skal tage mindre end en halv time at gennemføre hele processen. Så i stedet for at sende PSP'en tilbage til Sony og pådrage sig høje reparationsgebyrer, skal du læne dig tilbage og ordne denne PSP selv. Dette får din PSP tilbage fra papirvægtstatus til den kraftfulde bærbare medieenhed, som den engang var.

Fastsættelse af en PSP-knap

Sluk for din PSP, og fjern batteridækslet og batteriet fra bagsiden af ​​enheden. For at fjerne den defekte knap skal du fjerne PSP-dækslet for at få adgang til dem alle. Fjern de to skruer, der er placeret under batteriet. Fjern den anden skrue på den modsatte side af, hvor batteriet var. Den sidste skrue er placeret i den nederste kant af PSP. Læg de fem skruer til side, og pas på ikke at miste dem.

Tag fat i PSP'en fast forfra og bagfra med hver hånd. Træk forsigtigt men bevidst for at fjerne PSP-dækslet. Det vil komme af let. Placer til siden med skruerne.

Find den knap, der ikke fungerer korrekt. Mange gange begynder PSP-knapper at sidde fast på grund af det normale slitage ved at spille din PSP. Der opbygges rest mellem dækslet og knapperne.

Tag en papirclips eller vatpind, og skub den rundt om knapperne, og opdel eventuelle rester, der kan forhindre, at knappen fungerer korrekt. Gør det samme på PSP-dækslet omkring hullerne, hvor knapperne stikker ud. Når knapperne og dækslet er rene, skal du tænde PSP'en uden at sætte dækslet på igen. Test knappen ud ved at køre et af dine spil. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du udskifte knappen helt.

Sæt dækslet og skruerne på igen, hvis din knap nu fungerer, og kom tilbage til at spille disse spil, film og musik.

Udskiftning af en PSP-knap

Sørg for, at din PSP er slukket, og fjern dækslet ved at følge trinene i første afsnit. Find den knap, der ikke fungerer korrekt.

Fjern knappen eller knapperne, der ikke fungerer korrekt. For at gøre dette skal du blot gribe hver enkelt og løfte den let, indtil den springer af. Udskift den med den nye knap, du har købt.

Sæt dækslet tilbage på PSP, og stram alle skruerne for at fastgøre dækslet. Sæt batteriet i igen, og sæt batteridækslet på igen. Tænd din PSP, og test din nye knap.

Tips

Du kan også sprøjte dåse luft under PSP-knapperne for at fjerne rester, der er opbygget.