Sådan kalibreres farver på en Konica Bizhub

Konicas Bizhub-serie er en samling af avancerede printere, der tilbyder enestående udskrivningsevner. Printerne er kendt for deres hurtighed og priseffektivitet og er ideelle til dem, der henvender sig til kunder, der har brug for udskrifter i høj kvalitet. At kalibrere og ændre farveskalaer på printeren er et simpelt job.

Gå til applikationsskærmen på LCD-panelet på printeren, og tryk på "Rediger farve". Tryk på "Farvejustering."

Hvis du er utilfreds med farven på din kopi, skal du trykke på "farvetone". Se på skærmen 'farvetone' og tryk på piletasterne i den retning, du ønsker at ændre farvetone. Tryk på "Eksempelkopi".

Tag et ark papir og læg det i øverste venstre hjørne af glasoverfladen på Bizhub. Du vil se, at området er markeret som "prøveområde" ved siden af ​​glasområdet. Tryk på knappen "Start" oven på Bizhub.

Vent til Bizhub producerer et prøveark. Se på det færdige prøveark - der er seks muligheder, der viser tre trinvise "plus" nuanceindstillinger og de tre trinvise "negative" nuanceindstillinger. Vælg den, du kan lide, og tryk på for at bekræfte den ønskede nuancejustering på skærmen "Hue". Du har nu kalibreret dine farver efter ønske.