Sådan tilsluttes en antenneforstærker og splitter

Tilslutning af en antenneforstærker er en fantastisk måde at få svage tv-kanaler til at komme mere tydeligt ind. Med den digitale konvertering bruges de fleste antenneforstærkere nu til HDTV-formål, men uanset hvad din grund er, er det en simpel installation, der tager kun et par minutter af din tid.

Trin 1

Sæt koaksialkablet, der løber fra antennen, i "koaksial ind" -porten på forstærkeren.

Trin 2

Sæt den ene ende af et afsnit af koaksialkablet i "koaksial ud" -porten på forstærkeren og den anden ende i "antenne ind" -porten på strømomformeren.

Trin 3

Skru en lille del af ledningen ind i "fjernsynsudgangen" på strømomformeren, og sæt den anden side af ledningen i din splitter. Afhængigt af splitteren har du en konfiguration med en ud af fire eller en konfiguration med en ud af to. Sæt ledningen, der løber fra inverteren, til den side, der har mindst antal porte, eller den der siger "ind".

Trin 4

Skru koaksialkablet ind i koaksialindgangen på bagsiden af ​​fjernsynet. Sæt den anden ende af kablet i "ud" -porten på splitteren.

Sæt inverteren i væggen. Din endelige konfiguration skal se sådan ud: antenne - forstærker - inverter - splitter - tv, med antennen først og fjernsynet sidst.