Sådan konverteres en e-bog til lyd

e-bøger gør det let at bære flere bøger i en simpel elektronisk læser, men hvis du er i en situation, hvor du ikke kan se på din elektroniske læser - mens du f.eks. kører til og fra arbejde - har din e-bog som en lydfil kan være praktisk. Der er flere tekst-til-tale softwareprogrammer, der giver dig mulighed for at konvertere dine yndlingsbøger fra tekst til lydfiler, og de er alle ret nemme at bruge.

Trin 1

Gennemse forskellige tekst-til-tale-programmer (TTS) (se Ressourcer). Der er en række softwareprogrammer tilgængelige online, hver med forskellige grader af realistiske stemmer. Nogle, som Zabaware, tilbyder en gratis download, så du kan få vist programmet.

Trin 2

Vælg og køb et TTS-program. Nogle kan downloades direkte til din computer. Andre er ret store og er kun tilgængelige på CD-ROM. Hvis du leder efter en mere "naturlig" stemme, skal du overveje et program, der indeholder ATT Natural Voices. For et ekstra gebyr kan du vælge og købe "Mike", "Crystal" eller en anden naturlig lyd.

Trin 3

Download programmet. Når de er installeret, konverterer TTS-programmer, som er relativt nemme at bruge, e-bogen til en wav. lydfil. Følg blot instruktionerne, der følger med programmet. Efter konvertering af e-bogen skal du brænde lydfilen til en cd, så du kan lytte, mens du kører, vasker op, bruser eller laver andre aktiviteter.

Konverter til lydfilen til MP3-format. Hvis du foretrækker at lytte på din MP3-afspiller, er der gratis downloads til wav.-til-MP3-konverteringssoftware tilgængelig på CNETs Download.com (se Ressourcer). Du skal blot vælge og downloade freeware efter eget valg og derefter konvertere wav. fil til MP3. Gem på din computer, og download derefter til din MP3-afspiller.