Sådan bruges Canon ImageRUNNER 3035-scanneren

Canon ImageRUNNER 3035 er en kopimaskine til kontorer. ImageRUNNER 3035 har mulighed for at kopiere og scanne flere dokumenter. Det kan også tilpasses til at sende scanninger til en bestemt destination, såsom en e-mail-adresse eller server. ImageRUNNER 3035 har en topføder, der kan scanne op til 45 sider i minuttet. Du kan også vælge at scanne et enkelt dokument ad gangen ved at placere originalen på scannerglaspladen. Det er vigtigt at lære at bruge scanneren til at sikre, at dine dokumenter scannes hurtigt og effektivt.

Tænd for Canon ImageRUNNER 3035 ved at trykke på “Power” -knappen.

Tryk på “Scan” -knappen. ImageRUNNER er nu i scanningstilstand.

Løft topdækslet på ImageRUNNER op, og læg det originale dokument, du vil scanne, med forsiden nedad. Tryk start." Billedet scannes nu og sendes til den destination, der er angivet i enhedens indstillinger.

Brug den øverste manuelle arkføder til at scanne flere sider. Vælg “Scan” -funktionen. Placer originalerne med forsiden opad i den manuelle arkføder. Tryk på "Start" for at begynde at scanne dokumenterne. Scanningerne sendes automatisk til standarddestinationen.

Skift scanningsdestinationen ved at trykke på knappen "Indstilling". Tryk på "Skift kilde" på berøringsskærmen; her kan du vælge e-mail eller server. Tryk på "E-mail". E-mailen vil nu være i redigeringstilstand med en markør. Brug berøringsskærmen til at slette den aktuelle e-mail-adresse og indtaste en ny. Tryk på "Udført", når du er færdig for at gemme den nye e-mail-adresse.

Skift serveren, hvor scanningen er gemt, ved at trykke på "Gem destination" i menuen Indstillinger. Her vil du se en liste over aktuelle servere, scanneren er tilsluttet. Vælg en server ved at trykke på servernavnet en gang. Serveren vil nu blive fremhævet og valgt. Tryk på "Udført".