Redsn0w 0.9.6b6 Download tilgængelig


Opdatering: Download Redsn0w 0.9.6rc8 i stedet, det er den nyeste version. Du kan følge nye redsn0w udgivelser her.

Redsn0w 0.9.6b6 er blevet frigivet til download til både Mac OS X og Windows. Redsn0w 0.9.6b6 er af særlig interesse for oplåsere, der oplevede batteridrænning og deaktivering af push-underretninger efter oplåsning med den tidligere version af redsn0w.

Den nye redsn0w inkluderer muligheden for at aktivere en "Deaktiver" -indstilling, der fjerner tidligere installerede patches på en ulåst iPhone, og i stedet giver dig mulighed for at bruge et nyt værktøj kaldet "Abonnent kunstigt modul" eller SAM for kort. SAM vil udføre en pseudo-officiel aktivering på en iPhone uden et lager SIM, og det tricks derefter din ulåste iPhone og iTunes til at sende legitime aktiveringsbilletter, som returnerer brugen af ​​push notifikationer. SAM bør også give et væsentligt boost til din ulåste iPhone 3GS eller 3G batterilevetid.

Download Redsn0w 0.9.6b6

Du kan få den nyeste version af redsn0w nu:

  • Download redsn0w 0.9.6b6 til Mac - klik her
  • Download redsn0w 0.9.6b6 til Windows - klik her

Du kan jailbreak og låse op iOS 4.2.1 som normalt før du installerer SAM-værktøjet. For at bruge den nye "Deaktiver" -indstilling i redsn0w 0.9.6b6 skal du først installere SAM-værktøjet ved at tilføje http://repo.bingner.com som et depot til Cydia, og derefter installere SAM og SAMPrefs, og derefter Du vil kunne bruge Deaktiver i redsn0w-appen. Så skal du bare aktivere SAM på din iPhone ved at trykke på Settings -> SAM -> "De-Activate iPhone".