Fix IOS Web Link Crashing Bug i Safari, Beskeder, Mail med en Song & Dance Routine

Et stort antal brugere af iPhone og iPad har problemer med links, der ikke fungerer i Safari, Mail eller Meddelelser, efter at de har opdateret deres enheder til iOS 9.3 og i nogle tilfælde også med iOS 9.2.1. I de værste situationer kan ikke bare tapping på links virke, men Safari-browseren kolliderer faktisk, når en webadresse bliver forsøgt at få adgang til i en af ​​de berørte apps.

Opdatering: Apple har udgivet iOS 9.3.1 for at rette linket, der styrer bugten, der kan downloades nu. Det anbefales stærkt at opdatere og installere i stedet for at bruge nedenstående fejlfindingstrin.


Vi har oprindeligt beskrevet dette problem i sidste uge i vores omfattende fejlfinding iOS 9.3-problemguide, men da problemet er vokset til at påvirke et overraskende stort antal brugere, ønskede vi direkte at rette op på dette specifikke spørgsmål og tilbyde et par løsninger til foreløbige forhold, indtil Apple udgiver en patch for at løse problemet. Som nævnt behandler den anden build-udgivelse 13E237 i iOS 9.3 ikke problemet med linkkrasj, det omhandler kun aktiveringsfejlen, som nogle brugere oplevede.

Og ja, Apple er opmærksom på linket sammenbrudsproblemet i iOS 9.3 (og iOS 9.2.1) og tilsyneladende arbejder på en software-løsning, selvom der ikke er nogen kendt tidslinje til en udgivelse. Vi vil helt sikkert sende ind, når en legitim software-løsning er blevet frigivet fra Apple.

Løsning af iOS 9.3 Link Crashing Problem

Det seneste forsøg på at løse link-sagaen er ret en sang- og dansrutine, men et stort antal brugere har rapporteret succes med denne metode beskrevet nedenfor. Du skal bruge en computer med den nyeste version af iTunes og et USB-kabel. Det er ligegyldigt, om det er en Mac eller Windows-pc, enten vil det fungere. Dette er en ulige rutine, men ifølge blandede rapporter online kan det virke for nogle brugere:

 1. Slet appen "Booking.com" fra din enhed, hvis den er installeret - denne app er tilsyneladende en af ​​de problematiske apps, der får problemet til at begynde med
 2. Tænd for flytilstand
 3. Afslut alle apps, der kører på iOS 9.3-enheden, ved at gå til multitaskingsskærmen og skrue op på hver app, indtil de lukkes
 4. Slut iOS-enheden til computeren med et USB-kabel og start iTunes
 5. Sluk iPhone eller iPad ved at holde tænd / sluk-knappen nede
 6. Vent ca. 15 sekunder, og tænd derefter iPhone / iPad igen
 7. Download Booking.com til iTunes på computeren (men IKKE den enhed, vi lige har fjernet den fra)
 8. Fra iTunes synkroniserer du programmet Book.gom, du lige har downloadet til iOS-enheden, ved at vælge den fra iTunes-appen, gå til Apps-sektionen, lokalisere Booking.com og installere den til den problematiske iOS-enhed
 9. Start Booking.com-appen på iOS-enheden, og tving derefter afslutte den ved at dobbeltklikke på startknappen og skubbe op for at afslutte appen, derefter starte Safari i iOS og gøre den samme afslutningsprocedure
 10. Slet booking.com fra iOS-enheden
 11. Sluk for AirPlane-tilstand
 12. Start Safari og prøv at trykke et par links, de skal fungere fint nu uden at kollapse appen

Dette admittedly noget latterligt sæt af trin er en sammenlægning af kommentarer på InfiniteDiaries, hvilken bencollier.net detaljeret baseret på en twitter post, bruger resolutioner tilbydes i vores egne kommentarer sektion, og hvad der er fundet på Apple Diskussionsfora, og .... på trods af at det er absurd, ser det ud til at det faktisk virker. Nogle har rapporteret, at der er tidssensitivitet i sagen, med andre ord er du nødt til at fuldføre trinene ret hurtigt, ellers virker det ikke, og du skal prøve igen, men din kilometertal kan variere.

Løsninger til iOS 9.3 Link Crashing Problem

Selv om ovenstående metode tilsyneladende virker for mange brugere, er det ganske vist kompliceret. De to andre tilgængelige muligheder er løsninger:

 • Deaktiver Javascript i Safari på iOS
 • Brug en alternativ iOS-webbrowser, som Chrome eller Yahoo
 • Vent til Apple udsender en ny softwareopdatering for at løse problemet for iPhone, iPad og iPod touch

Desværre vil ingen af ​​disse tilgange hjælpe med at løse problemet med at kollide sammen med Mail eller Beskeder, da de kun gælder for webbrowsere.

Hvis din opdatering til iOS 9.3 gik uden hitch, så gælder det naturligvis ikke noget af dig. Hvis dette fixede dine linkproblemer, men du har andre problemer, skal du se på vores fejlfinding iOS 9.3-problemguide, der dækker mange af de andre almindelige problemer, der opstår med den usædvanlige buggy iOS 9.3-softwareudgivelse.