Sådan bruges viderestilling på iPhone

Du kan nemt viderestille opkald fra din iPhone til et andet telefonnummer. Dette er et godt trick at bruge i mange situationer, uanset om du vil sende opkald til en kontorlinje eller fastnet, du er i et område med dårlig modtagelse til og vil omdirigere opkald til en telefon med bedre service, tager en ferie til et sted uden celle service overhovedet og ønsker at forlade din telefon derhjemme, eller hvis du rejser og vil sende dine opkald til en dum telefon. Du kan endda sende dit nummer til et Skype- eller Google Voice-nummer, hvis du hellere vil acceptere indgående opkald på en VOIP-udbyder, uanset om det er på en anden iOS-enhed eller en computer. Du behøver ikke at kontakte en celleudbyder eller betale ekstra gebyrer for at bruge tjenesten, det er gratis, og alt er gjort lige på din iPhone, her er hvad du skal gøre.

Aktivering af viderestilling af opkald

Dette vil viderestille alle indgående opkald til det nummer, du angiver, det varer, indtil funktionen er slået fra.

  • Åbn indstillinger og vælg "Telefon"
  • Tryk på "Viderekobling" og vend til ON
  • Indtast det telefonnummer, du vil viderestille alle indgående opkald til i tekstfeltboksen
  • Tryk tilbage og gå ud af Indstillinger for at ændringer skal træde i kraft

Så snart et nummer er indtastet, starter opkaldet videre. Eksemplet vist er viderestilling af opkald til et nummer, der ikke findes:

Du vil altid vide, at iPhone viderestiller opkald på grund af det lille telefonikon i titellinjen med en pil, der peger ud af det:

Ved at indtaste dit eget voicemail nummer kan du også viderestille alle indgående opkald til voicemail uden at skulle slukke for telefonen eller manuelt sende et indgående opkald til voicemail hver gang. Det er også en praktisk måde at lade som om, at dit iPhone-nummer ikke længere er i brug, ved at videresende det til et telefonnummer, der ikke er aktivt.

Fra et opkaldsperspektiv er intet andet, men din iPhone vil ikke ringe og i stedet vil det bare sende opkaldene til det nummer, du har angivet. Du kan stadig foretage telefonopkald som normalt ved viderestilling, men returopkald kommer ikke tilbage til dit telefonnummer, selvom dette nummer forbliver på opkalds-id.

Deaktivering af viderestilling af opkald

At slukke fremsendelse er endnu nemmere end at tænde det:

  • Gå tilbage til Indstillinger og vælg "Telefon" igen
  • Tryk på "Viderekobling" og vip knappen til OFF

Telefonikonet skal forsvinde fra titellinjen, og iPhone vil acceptere indgående telefonopkald og ringe igen som normalt.

Opsætning af viderestilling af opkald på en Verizon iPhone

De fleste Verizon iPhone-enheder har ikke mulighed for "Viderestilling", der er bygget direkte i iOS-indstillinger, hvilket betyder, at metoden beskrevet ovenfor skal ændres lidt. I stedet skal Verizon-brugere gøre følgende:

Aktivér Viderestilling af opkald med Verizon : Ring * 72 efterfulgt af telefonnummeret til videresendelse til. For eksempel: * 72 1-408-555-5555

Deaktiver viderestilling af opkald med Verizon : Ring * 73 til enhver tid for at deaktivere viderestilling af opkald og modtage opkald på telefonen som normalt.

Plus-siden til Verizon-forskellen er, at tricket er universelt for alle enheder og ikke eksklusivt til iPhone, hvilket betyder at du kan videresende ethvert Verizon-nummer ved hjælp af * 72-metoden.