Hold Magsafe ledninger ude af vejen på MacBooks med et neat trick

Er denne Magsafe-kabelledning på vej, når du bruger din Mac laptop? Prøv at montere ledningen på siden af ​​din Macs display ved at bruge kablerne som vist på billederne. Dette fungerer sammen med nyere MacBook Pro'er, unibody MacBooks og nye MacBook Air, den klipper direkte på siden af ​​MacBook-skærmen, og du kan holde kablet ude af vejen for at forstyrre noget andet.


Hvis du undrer dig over det, er det ikke det, den tilsigtede brug af denne magsafe-klip er, men det er beregnet til at pakke rundt og klip til sig selv for let at bære, men det virker. Dette er en virkelig kreativ måde at styre ledninger på, selvom det ikke er helt så universelt som bindemiddelklip-metoden.

Dette er et smukt lille trick, som Lifehacker fandt fra Reddit, men i modsætning til hvad Lifehacker siger, holder Magsafe-klipet faktisk til kanten af ​​en MacBook Air lige så fint som du kan se i mit billede ovenfor. Med andre ord fungerer dette med stort set alle Mac-computere derude, det være sig en MacBook Pro, MacBook Air eller MacBook, klip magsafe-adapteren på skærmen, og du er ude af vejen og klar til at gå. Hvor sej er det?

Her er LHs billede af dette fabelagtige træk i brug på en MacBook Pro:

Jeg har testet det på Retina MacBook Pro og forskellige MacBook Air skærme, og det virker godt, så længe det har den lille læbe på kanten for at få fat i dig, kan du næsten sikkert låse MagSafe adapterkablet til siden og holde det ude af vejen.

Prøv det selv, hvad synes du? Cool huh? Tale om cool MagSafe-tricks, tjek dette praktiske tip til at pakke MagSafe-kablet sikkert og problemfri, det er en anden god!