Sådan bruges en telesapper

Telezapper er et telefontilbehør, der registrerer og blokerer telemarketingopkald, der foretages med en edb-automatisk opkald. Så snart brugeren tager telefonen, underretter enheden den automatiske opkald om, at linjen er afbrudt. Signalet, som Telezapper sender til opkaldet for at blokere opkaldet, tildeler også nummeret til en liste over afbrudte numre. Alt du skal gøre for at bruge din Telezapper er at forbinde den mellem din telefonledning og dit telefonstik.

Trin 1

Sæt den ene ende af det korte telefonkabel, der følger med Telezapper, i enhedens nederste stik.

Trin 2

Fjern dit telefonkabel fra dets stik, og sæt det i topstikket på Telezapper.

Trin 3

Sæt det resterende ledige stik på ledningen, som du tilsluttede Telezapper-stikket, i telefonstikket. Sæt det elektriske adapterstik i den originale model TZ800 i et vægstik; andre modeller kræver ikke elektrisk strøm.

Trin 4

Genoptag din telefonsvarerbesked for at give mulighed for en forsinkelse på et par sekunder, hvis du har tilsluttet din Telezapper til din telefonsvarer.

Brug telefonen som du normalt ville; hvis du besvarer din telefon, og forbindelsen afbrydes med det samme, er det sandsynligvis et opkald, der er blevet opfanget af Telezapper.