Ny iPad Commercial "Jeg vil være hjemme til jul" nu Airing

Apple er begyndt at køre deres juleannonce i år, og det viser iPad og iPad Mini med en pige, der spiller en ukelele mens du synger den klassiske "Jeg kommer hjem til jul" sang til en familie over FaceTime.

Videoen er indlejret nedenfor, og du vil sandsynligvis fange annonceflytningen de næste par dage, hvis du ser fjernsyn, og Apple har en evne til at flytte disse reklamer i løbet af prime tid.

Dette er en god Apple-reklame, der følger deres traditionelle bly for at vise funktioner, som kan forbedre liv, selvom det er mere, er mindre humoristisk end de sidste to år. I 2011 viste Apples juleannonce Santa at bruge Siri til retninger og hente informationer, mens de spiste kager, og i 2010 fokuserede de på Santa ved at bruge FaceTime til at tale med et barn, mens julesangen spillede i baggrunden.

Opdatering: 12/24/2012 - Spekulerer på, hvad "Jeg vil være hjemme" kommercielt kunne være, hvis pigen havde brugt iPad Mini som ukelele snarere end en ægte? Sandsynligvis noget som videoen nedenfor, som viser en flot variation af den officielle Apple-reklame med hjælp fra Futulele-appen (iTunes Store-linket) til iPad. Cool idé!