Health App Dashboard Tomme på iPhone? Det er en hurtig løsning

IOS Health app kan holde øje med din bevægelse, trin og fitness hele dagen, og det virker rigtig godt med de nye iPhones ... det meste af tiden. Men nogle gange kan du åbne Health App, og i stedet for at se et diagram over din fitnessaktivitet for den dag, uge ​​eller måned, vil du se et tomt instrumentbræt, som om alle dine tidligere aktiviteter, trin og kilometertal er blevet slettet.

Du skal ikke bekymre dig, dine aktivitetslogfiler mangler ikke, og alle dine sundhedsdata er stadig på iPhone *.


Hvis du starter Health app og ser den store "Dashboard Empty" besked uden nogen af ​​dine fitness diagrammer, er løsningen super enkel. Du skal blot slukke for iPhone og tænde igen. Du kan gøre det på to måder: Hold tænd / sluk-knappen nede, indtil skærmen "Slide to Power Off" tændes, og hold derefter tænd / sluk-knappen igen for at tænde for iPhone igen. Eller du kan gå hårdt genstart og holde nede Hjem-knappen og tænd / sluk-knappen, indtil Apple-logoet vises. Enten tilgang fungerer, og når din iPhone starter op igen, kan du genstarte Health app for at finde alle dine manglende Health Dashboard data, der skal udfyldes igen, diagrammer og alt.

Ja, jeg ved hvad du tænker, omstart af hardware er den laveste og dumeste tekniske løsning i bogen, men hvis det virker, hvem bekymrer sig rigtigt? Det er netop tilfældet med de tomme Health Dashboard-data, som af en eller anden grund ikke reagerer på at afslutte appen eller andet end at genstarte iPhone hardware.

Dette er selvfølgelig en fejl, der har fastholdt iOS 8, på trods af de forskellige softwareopdateringer, der blev udgivet. Jeg har stødt på det et par gange og har lige kørt ind i det igen selv med den seneste opdatering på en iPhone 6 Plus. Og nej, det er ikke den samme fejl, som Health App Dashboard ikke opdaterer med eller efter aktivitet, hvilket også sker nogle gange og kan typisk løses ved at afslutte og genåbne Health app.

Forresten, hvis du har en ny iPhone, og du endnu ikke sporer dine trin, flyttet kørslen og nogle generelle fitnessdata, skal du starte. Det er nemt at opsætte Health App Tracking og giver en enkel måde at holde øje med dine aktivitetsniveauer. Bare vær ikke overrasket, hvis dine bevægelsesniveauer er mindre end de anbefalede 10.000 trin om dagen, især hvis du har et skrivebord job.

* Oplysningerne om Health app bør være der, medmindre du sletter eller nulstiller din iPhone eller på anden måde fjerner dataene fra Health app