WatchOS 4.2 og tvOS 11.2 Udgivet til Apple Watch og Apple TV

Apple har udgivet watchOS 4.2 til Apple Watch og tvOS 11.2 til Apple TV, flere dage efter at have slettet iOS 11.2 opdatering til iPhone og iPad. Softwareopdateringerne til Apple Watch og Apple TV indeholder forskellige fejlrettelser sammen med et par nye funktioner.


watchOS 4.2 til Apple Watch omfatter support til Apple Pay Cash, en funktion, der giver brugerne mulighed for at sende og modtage kontantbetalinger over meddelelser. Hvis du vil bruge Apple Pay Cash på Apple Watch, skal du også have en iPhone med iOS 11.2.

tvOS 11.2 til Apple TV inkluderer understøttelse af HDR og billedfrekvensjustering baseret på medieindhold til Apple TV 4k-modeller. tvOS 11.2 indeholder også en ny sportsfaneblad, der viser scoringer og live sportsudsendelser via ESPN.

Apple Watch-brugere kan downloade og installere WatchOS 4.2 via sektionen Indstillinger på deres parrede iPhone. Du skal bruge den parrede iPhone til at opdatere watchOS-systemsoftwaren.

Apple TV-brugere kan downloade og opdatere til den nyeste version af tvOS via appen Indstillinger på deres Apple TV.

I mellemtiden blev opdateringen af ​​iOS 11.2 også udgivet for nylig og indeholder vigtige fejlrettelser og bør installeres af alle iPhone- og iPad-brugere, der kører en tidligere iOS 11-version.

MacOS High Sierra 10.13.2 ser ud til at forblive i beta-udvikling, selvom en sikkerhedsopdatering for nylig blev frigivet til at løse en temmelig problematisk sikkerhedsfejl, der påvirker High Sierra.