DIY Laptop-tastaturdæksel

Så katten har bestemt, at din åbne bærbare computer er en varm seng at hvile på, hver gang du går for at genopfylde din kaffe. Måske finder småbørnene nøglerne særligt underholdende, og tidligere ukendte funktioner er blevet udført af den lille fantasifulde tastetryk. Måske bliver tasterne bare lidt støvede. Uanset hvad det er tilfældet, er det let at beskytte dit bærbare tastatur mod sådanne daglige husholdningselementer med tilføjelsen af ​​et simpelt hjemmelavet tastaturdæksel, der er tilpasset dine unikke behov.

Saml materialer

Beslut, hvor detaljeret du vil have tastaturdækslet. Du kan bruge så simpelt materiale som pap eller tungt papir til at danne størstedelen af ​​omslaget, eller du kan gå helt ud ved at bruge akryl, metal eller træplader eller et andet robust materiale.

Sørg for, at du har nok af det valgte materiale til at dække overfladen på den bærbare computer, med noget tilbage for at få side- og frontkanterne.

Du skal også bruge noget til at sikre materialerne, f.eks. Tape, lim, hæfteklammer eller skruer. Sikringstypen afhænger af det anvendte materiale. Hæfteklammer og tape arbejder til lettere materialer som papir og pap; skruer er nødvendige til plexiglas, metal eller træ. Lim er passende for de fleste stoffer - hvis det er den rigtige type lim (f.eks. Trælim til træ, hvid lim til papir).

Klar materiale

Mål dimensionerne på den bærbare computers overflade (med skærmen åben). Marker og skær derefter det valgte materiale til de rigtige dimensioner. Mål to gange, skær en gang.

For at sikre, at dækslet forbliver på, skal du konstruere kant- og frontkant til det, fastgjort med skruer eller lim og muligvis med tape eller hæfteklammer.

Papir og pap kan foldes for at gøre samlingerne til siderne og fronten og derefter limes eller tapes sammen, men andre stoffer kræver sandsynligvis yderligere klargøring, såsom borehuller til skruer.

Alternativt lav kun hjørnetapper, som holder dækslet på uden at blokere porte på siden eller fronten af ​​den bærbare computer. Gør det samme som du ville, hvis du lavede sider i fuld længde, men brug kun en halv tomme eller deromkring i hvert af de forreste hjørner.

Giv polstring

Til ru overflader - især træ - beskytter en slags polstring overfladen på den bærbare computer mod ridser. Vælg bløde stoffer, og fastgør dem til undersiden af ​​dækslet, som berører den bærbare computer med lim eller dobbeltsidet tape.

Tilføjelser til børn

Hvis du vælger en mere robust overflade til dit tastaturdæksel og nogle gange har et barn på skødet, mens du chatter med en slægtning på webkameraet, kan du erstatte barnets knappresende fetish med en farvelægning: Tag fat i papir og farveblyanter og lad barnet trække på overfladen af ​​dækslet.

Andre forslag og advarsler

Måske leder du kun efter noget, der beskytter den bærbare computerskærm mod at blive ridset af tastaturet, når den bærbare computer er lukket. Et stykke stof, såsom en opskåret gammel T-shirt, fungerer fint.

Måske har du brug for den bærbare computers sideporte for at forblive funktionelle, mens tastaturdækslet er tændt. Hvis dette er tilfældet, skal du overveje at måle og plotte de rigtige huller for at holde disse porte tilgængelige. Bloker heller ikke den bærbare computers fans. Dette kan føre til overophedning, hvilket kan beskadige din bærbare computer.