Opret en ePub på din Mac med iWork Pages

Du kan nu oprette ePub ebook-filer direkte i Apple-software takket være en nyere iWork-opdatering til appen Sider. IWork opdateringen bringer Pages til version 4.0.4 og indeholder funktionalitet til eksport af dokumenter som ePub-format, det er nemt at gøre:

  • Gå til menuen Share og vælg "Export"
  • Vælg EPub som outputformat

Du kan få iWork og Pages opdateringen via kontrolpanelet Software Update. Dette anbefales stærkt til Mac-forfattere og indholdsskabere, hvis du ønsker at udgive noget i ePub-formatet. ePub er standarden for iBooks-butikken på iTunes og det foretrukne ebook-format til iPad, iPhone og mange andre digitale læsere.

Dette er en god tilføjelse til Sider, fordi før du skulle konvertere til epub ved hjælp af et tredjeparts værktøj, hvilket fungerer fint, men i sidste ende er det altid bedre at kunne eksportere direkte til et format snarere end konvertere.

Hvis du ikke allerede ejer iWork, er det en ret anstændig kontorproduktivitetspakke, der konkurrerer Microsoft Office-pakken med en god tekstbehandler, regneark og præsentationsapp. Du kan købe iWork på Amazon for $ 49 som er omkring 40% billigere end Apple Store. Min eneste klage er, at regnearkets app ikke er lige så magtfuld som Excel.