Sådan kontrolleres temperaturen på din iMac

IMac, en stationær computer fremstillet af Apple, består af en skærm, harddisk og centralbehandlingsenhed integreret i en enkelt enhed, og den er designet til at fungere ved en temperatur fra 50 grader til 95 grader Fahrenheit. Hvis du bemærker, at din iMac afgiver varme, kan du være nysgerrig efter, hvordan du kontrollerer dens temperatur. IMac har indbyggede temperatursensorer til forskellige komponenter, men den leveres ikke med et oprindeligt program til at vise temperaturaflæsninger til brugeren, så du bliver nødt til at få en tredjepartsapplikation.

iStat Pro

Trin 1

Gå til iSlayer-webstedet (islayer.com).

Trin 2

Download den komprimerede zip-fil med den gratis iStat Pro Dashboard-widget til din iMac. Dobbeltklik på zip-filen for at udvide den og afsløre widgetfilen "iStat Pro.wdgt".

Dobbeltklik på "iStat Pro.wdgt" -widgetfilen for at installere den og åbne den i din iMac's Dashboard. Temperaturaflæsningerne på forskellige komponenter på din iMac vises i iStat Pro-widgetvinduet under "Temps", inklusive harddisken, CPU'en og strømforsyningen.

Temperaturovervågning

Trin 1

Gå til webstedet Marcel Bresink Software-Systeme (bresink.de), og download den gratis temperaturmonitorapplikation til din iMac.

Trin 2

Dobbeltklik på diskbilledfilen "TemperatureMonitor.dmg" for at udvide den. Træk filen "Temperature Monitor.app" fra den udvidede mappe til mappen "Applications" i din iMac's Dock.

Klik på "Applications" -mappen i Dock, og klik derefter på "Temperature Monitor" for at starte den. Vinduet "Sensoroversigt" vises med aflæsninger for forskellige placeringer på din iMac, herunder CPU, hovedkortet og det optiske drev.

X Ressource Graf

Trin 1

Gå til webstedet Gaucho Software (gauchosoft.com), og download det gratis X Resource Graph-program til din iMac.

Trin 2

Dobbeltklik på den komprimerede XRG-zip-fil for at udvide filen "XRG.app". Træk filen "XRG.app" til mappen "Applikationer" på din iMac's Dock.

Klik på "Applications" -mappen i Dock, og klik derefter på "XRG" for at starte den. Der vises et vindue, der viser temperaturen i forskellige områder på din iMac, inklusive det optiske drev, strømforsyning og hukommelse.