Sådan tilføjes og rediger Aksjer vist på Meddelelsescenter for iPhone

Stryg ned fra toppen af ​​din iPhone-skærm, og du vil medbringe Meddelelsescenter, et flot oversigtspanel, der viser en vejrudsigt, kalenderbegivenheder, pendlingstid og lagre og deres præstationer på dagen, blandt andre indsamlede meddelelser. Mens du kan tilpasse, hvad der vises her ved at skifte omskiftere i meddelelsesindstillingerne, er det mindre åbenlyst, hvordan du tilføjer eller redigerer de specifikke lagersymboler, der vises i iPhone-meddelelsespanelet. Det er det, vi skal dække her.


Det er nyttigt at huske, at meget af det, der vises i Meddelelsescenter, faktisk er et aggregat af apps, der trækker data fra, og lagrene er ikke anderledes. For at ændre hvilke ticker-symboler der vises i Stocks-visningen, går du faktisk til standard-lagerapp'en snarere end overalt i meddelelsesindstillingerne (ja det forveksler mange mennesker, det er ikke kun dig).

Tilføjelse af lagre til iPhone Notifikationer Panel

Dette gælder kun for iPhone, fordi iPad ikke har stock-appen.

  1. Åbn "Stocks" -appen på iPhone (du kan skrue ned på et ikon og bruge Spotlight til at finde det)
  2. Tryk på listikonet nederst til højre
  3. For at tilføje et nyt ticker-symbol for en aktie, en fælles fond, etf eller et indeks, skal du trykke på knappen [+] plus i øverste venstre hjørne
  4. Indtast ticker symbolet for at finde en kamp, ​​og tryk så på den relevante ticker for at tilføje det symbol til Stocks watchlisten
  5. Gentag for yderligere symboler efter behov

Re-Bestilling Ticker Symbols

På lagerbehandlingsskærmen kan du også ombestille, hvordan symboler vises i Stocks-appen og også Notificationscenter ved at trække det lille styre til højre for ticker-symbolerne til det ønskede arrangement. Dette er nyttigt, hvis du hellere vil se enkelte symboler over et indeks, eller S & P over DJIA, eller hvad som helst andet arrangement du foretrækker.

Fjernelse af lagre og ticker symboler fra listen

Solgt en aktie? Er ligeglad med nogle af de standard symboler Apple har valgt til Stocks app watchlisten? Eller måske har dine aktier i noget selskab tanket, og du vil ikke se på skaden? Du kan slette nogen af ​​lagrene eller indekssymbolerne fra både listen Notifikationer og lagreapps ved at gå tilbage til den samme lager-app-redigeringsskærm, men derefter trykke på den røde (-) minus-knap sammen med et tickersymbol og lagernavn.

Ligeglad? Du kan også skjule lagre

Alt dette forudsætter selvfølgelig, at du faktisk plejer at se markedets puls og aktier i dit Notificationscenter generelt, og mange brugere gør det ikke. Du kan altid skjule det fra visning i dag ved at deaktivere det helt inden for Notificationscenterindstillinger, eller bare foretage større ændringer i, hvad der vises der. Derudover kan selve appen-programmet være skjult som andre apps ved at bruge indstillingerne Restriktioner i iOS, eller ved blot at trække det ind i en mappe af ting, du ikke bruger.