Sådan oprettes en pc-controller til Morrowind

Elementer, du har brug for

  • Morrowind

  • Gamepad

Morrowind er den tredje titel i Bethesda Softwares episke Elder Scrolls-serie. Dette rollespil fra første person er bemærkelsesværdigt for dets åbne gameplay, massive verden og baghistorie og aktive modding-samfund. Fra og med 2010 blev mere end 7.000 mods sendt på Planet Elder Scrolls alene, hvilket giver spillerne mulighed for at ændre spilmiljøet i vid udstrækning, lige fra grafisk eftersyn til karakterkammerater til håndværkssystemer og avancerede kampmodifikationer. Selvom spillet blev designet til at blive spillet med et tastatur og en mus, er det enkelt at indstille en til gamere, der foretrækker at bruge en gamepad.

Tilslut din gamepad til din pc. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du downloade de relevante drivere til din gamepad, så den fungerer. Disse kan normalt findes på producentens websted.

Åbn din gamepads konfigurationsskærm, som blev installeret med enhedsdriveren.

Opret en konfigurationsfil til Morrowind. Kontrolspecifikationerne er et spørgsmål om personlig smag, men som med de fleste førstepersons spil er det mest behageligt at bruge retningspuden til at kontrollere bevægelse og den venstre analoge holder fast ved kontrolperspektivet.

Start Morrowind. Når du kommer til hovedmenuen, skal du klikke på "Indstillinger" og derefter på fanen "Kontroller". Klik på "Aktiver joystick." Din gamepad er nu klar til brug i Morrowind.