Sådan vinder du BSG

BSG understreger et ton studerende hvert år. Hvis du har ret, ved hvordan hvordan når du starter spillet, giver det dig en konkurrencemæssig fordel i forhold til resten af ​​konkurrencen. Denne artikel præsenterer 5 tip, der hjælper dig med at komme videre i BSG!

Det er vigtigt at købe planteopgraderinger tidligt. På skærmen "Plant Capacity" får du fire muligheder pr. Plante, som du kan opgradere. Investering i disse optioner tidligt giver en langt større fordel end hvis du tilføjer dem senere.

Dernæst vil du under skærmbilledet "Branded Production" gøre TQM til en værdi på 2,50 som input og indstille Best Practices til 5000. Det er vigtigt at holde disse værdier de samme fra starten af ​​spillet og til slutningen. TQM og bedste praksis giver en kumulativ effekt på besparelserne pr. Par fremstillede sko.

Vær ikke bange for at optage lån eller udstede aktier. Det er vigtigt, at du bruger de penge, du tjener på at udstede aktier eller optage lån til at opbygge mere anlægskapacitet i eksisterende anlæg samt muligvis et nyt anlæg i en anden geografisk region. Når din virksomhed begynder at tjene flere og flere indtægter hvert år, skal du begynde at betale dine lån og købe aktier tilbage.

Cirka 15 minutter, efter at beslutninger er forfaldne, vil jeg meget anbefale at købe overskydende kapacitet, som andre beslutter at sælge. Antallet af overskydende kapacitet vises på skærmen "Corporate Lobby". Så snart beløbene er anført, skal du beslutte, hvor mange du vil købe hurtigt, og køb det, før en anden gør det! Når du køber overskydende kapacitet, som andre sælger, er du i stand til at købe den for 20% mindre, end hvis du selv havde bygget anlægskapacitet!

I løbet af år 1 (eller senest år 2) er det vigtigt, at du vinder bud i skærmbilledet "Privat mærke". Din virksomhed er i stand til at producere sko med private label til en brøkdel af prisen. Derudover, hvis du er i stand til at sikre disse markeder, tvinger du dine konkurrenter ud af konkurrencen med private label. Mit råd er at producere til den laveste S / Q-rating for konkurrence med private label og gøre dit budpris lavt, så det slår alle andre ud (men så du tjener mindst 6,00 $ pr. Par sko). Hvis det overhovedet er muligt, er det også godt, hvis du kan producere nok par til at levere 50% - 100% af det private marked for de geografiske regioner, hvor du byder.

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Tid

  • Internetforbindelse

  • Betalt BSG-konto

Tips

Du skal altid tænke fremad og forudse, hvad dine konkurrenter vil gøre. Du bliver muligvis nødt til at skifte din strategi fra tid til anden, så din konkurrence ikke korrekt kan bedømme, hvad dit næste træk er. Gå ikke i panik, hvis du ikke er i første omgang for et par beslutninger, husk det handler om langsigtede resultater og ikke kortsigtede resultater!

Advarsler

Pas på ikke at tale om din strategi, når nogen af ​​dine konkurrenter er i nærheden.