Sådan får du et godt mobilnummer

Når du køber en ny mobiltelefon, tildeles du automatisk et telefonnummer baseret på tilgængelighed af netværk. Du har dog mulighed for at få et brugerdefineret telefonnummer. For eksempel ønsker du muligvis at have et telefonnummer i en sjælden områdekode til mobiltelefoner, f.eks. "212" områdekoden. Eller du ønsker muligvis et telefonnummer, der svarer til et bestemt ord, eller et nummer, der er let at huske. Uanset hvad kan du få et "godt" mobilnummer gennem din mobiltelefonudbyder.

Trin 1

Tænk på et bestemt telefonnummer, du ønsker. Det er mere sandsynligt, at du får dit ønskede nummer, hvis du vil have et specifikt områdenummer. Du kan dog også få et fuldt tilpasset 10-cifret nummer, hvis det er tilgængeligt fra din mobiludbyder.

Trin 2

Køb et SIM-kort med det ønskede områdekode, f.eks. 212, på et auktionsside som eBay. Før du foretager et køb, skal du læse alle detaljerne for hver fortegnelse. Find for eksempel ud af, om du skal byde på nummeret, eller om du kan købe det uden at skulle byde. Find også ud af, om det aktuelle telefonnummer, der er knyttet til SIM-kortet, allerede er aktivt, eller om det skal aktiveres inden for en bestemt periode. Dette er en nem måde at få et mobiltelefonnummer i et områdekode efter eget valg.

Trin 3

Besøg en mobiludbyders detailplacering for at anmode om et tilpasset telefonnummer eller for at aktivere SIM-kortet for et nummer, du har købt online. Selvom du kan anmode om nye numre online, har du brug for en agent for at aktivere et brugerdefineret nummer. Hvis du anmoder om et brugerdefineret telefonnummer, skal du være forberedt på at give kundeserviceagenten flere muligheder, da din første præference muligvis ikke er tilgængelig. Hvis du tidligere har købt et SIM-kort med et brugerdefineret nummer, skal du være forberedt på at give kundeservicemedarbejderen nummeret og navnet på den udbyder, som kortet aktuelt er registreret hos. Kundeserviceagenten vil "porte" nummeret til deres netværk og give dig et nyt SIM-kort.

Installer det nye SIM-kort i din telefon ved at fjerne batteridækslet og batteriet. Skub SIM-kortet ind i den medfølgende åbning. Udskift batteriet, og tænd enheden.