Sådan besvares meddelelser på Mac fra meddelelser

Mac-brugere kan reagere på Meddelelser hurtigere end nogensinde ved at svare direkte fra en beskedmeddelelse uden at skulle åbne appen Beskeder. Dette betyder faktisk, at du kan have en hel samtale gennem pop op-vinduerne i Mac OS uden at bruge appen Beskeder, men husk, at oplevelsen vil blive begrænset til MMS-beskeder af billeder og video, hvilket gør dette tip bedst for at svare til det normale tekstbaseret kommunikation.


Du skal bruge en moderne version af Mac OS og at have Messages app konfigureret til at sende og modtage kommunikation enten via iMessage eller en anden kompatibel meddelelsestjeneste for at have denne funktion.

At reagere på meddelelser på Mac fra en meddelelse

At reagere på meddelelser via en meddelelse i Mac OS er ekstremt simpelt, men svaret er lidt skjult, her er alt hvad du skal gøre:

  1. Hold musemarkøren over en popup-besked til beskedapplikation / advarsel og klik på "Svar"
  2. Indtast dit svar i tekstfeltet og klik på "Send" (eller du kan vælge Annuller for at afslutte)

Husk, at du skal have en moderne version af Mac OS-systemsoftwaren for at have denne mulighed, alt andet end Sierra 10.12.0 skal være tilfredsstillende. Tidligere versioner af Mac OS har en lignende, men lidt mere begrænset evne, der gør det muligt for brugerne at sende beskeder direkte i Notification Center på Mac, en funktion, som også vedvarer i moderne Mac OS-versioner.

En lignende hurtigreaktionsevne er tilgængelig på iPhone og iPad, som giver brugerne mulighed for at svare direkte fra en underretning i iOS, og en anden, der lader dig svare på beskeder fra iOS-låseskærmen uden at indtaste en adgangskode.