20 Fremragende Apple Logo Baggrunde

Leder du efter noget nyt tapet til at dekorere dit Mac-skrivebord, eller startskærmen på en iPad eller iPhone med? Hvad med nogle der er temaet med Apple-logoet, eller måske endda den 30. Mac Anniversary logo fra denne sidste uge? Det er, hvad dette tapet er baseret på.

Vi har 16 20 af dem til at arbejde sammen med. Halvdelen af ​​disse fan-made desktop baggrunde er udstyret med standard Apple-logoet, mens den anden halvdel bruger den fancy flerfarvede 30 års jubilæum Macintosh-gengivelse af Apple-logoet, der blev brugt på årsdagen Mac-webstedet (hvor Mac-jubilæumsikonets skrifttype kom fra) eller en lille variation deraf, der fjernede 3 men forlod  Apple. Der er endda et fantastisk retro 'Think Different' desktopbillede derinde. De er alle meget snazzy, lige fra subtile gradienter og farver til nogle, der er højere og lysere farver, der passer perfekt ind i iOS, og endda et par baseret på det velkendte iOS nebula billede og den store Mavericks-bølge fra OS X. Check dem alle nedenunder.


Hvert tapetbillede er tilgængeligt i high-resolutioner fra 2880 × 1600 til 2880 × 2200, hvilket gør dem egnede til næsten enhver opløsning Mac eller iPad derude. Bare klik på et af nedenstående billeder for at åbne det nye (enorme) billede i fuld kvalitet. Tak til Ryan J., Howie I og Martin P. for at sende disse ind, nyd!

Hvis du forventer at bruge disse på en iPhone eller iPad, skal du sørge for at stoppe strækningen ved at slukke for parallax eller ændre størrelsen lokalt med et skærmbillede i Photo Viewer som beskrevet her.

Opdatering: Howie Isaacks forlod fire ekstra fantastiske Apple logo wallpapers i vores kommentarer, klik på nedenstående billeder for at kunne downloade dem fra DeviantArt (kig efter download-knappen på de enkelte DeviantArt sider, det er på højre side af siden):

Ikke i disse? Tjek nogle af vores tidligere tapet-roundups i stedet.

Har du nogle flotte tapeter, du vil dele med os? Send dem ind!