Sådan optages VHS-tape ved hjælp af Ulead VideoStudio 11 Plus

Da VHS-bånd nedbrydes, skal du overføre det til et mere holdbart lagringsmedium, såsom din computers harddisk, hvis du har gemt videofilm på VHS-bånd, som du gerne vil beholde. Ulead VideoStudio 11 Plus er et digitalt videoredigeringsprogram, der kan optage video fra eksterne kilder, såsom videokameraer og videobåndoptagere. Så hvis du har et VHS-bånd, som du gerne vil fange til din computer, kan du gøre det i Ulead VideoStudio 11 Plus.

Trin 1

Tilslut en videobåndoptager til din computer ved hjælp af en gennemgang, såsom en digital videooptagelsesenhed. Sæt lyd- og videokablerne i den ene ende af videooptagelsesenheden til lyd- og videoudgangene på videobåndoptageren eller videokameraet, og tilpas stikkene til portene i den tilsvarende farve, og slut den anden ende af enheden til en USB-port på din computer. Nogle digitale videokameraer har evnen til at fungere som en gennemløbsanordning. For at bruge et digitalt videokamera til digital gennemgang skal du slutte kameraet til video- og lydudgangene på videobåndoptageren eller videokameraet ved hjælp af det lyd- / videokabel, der fulgte med videokameraet, og tilslutte videokameraet til computeren ved hjælp af computerens interfacekabel, der følger med videokameraet.

Trin 2

Start Ulead VideoStudio 11 Plus ved at gå til menuen "Start" på din computer, klikke på "Alle programmer", klikke på Ulead-mappen i programlisten og derefter klikke på "Ulead VideoStudio 11 Plus." Når applikationen åbnes, skal du starte capture-guiden ved at klikke på "Capture" fra hovedskærmen og derefter på "Capture Video" -knappen.

Trin 3

Træk menuen "Format" ned. Vælg det videoformat, du vil bruge til den optagede video. MPEG kommer op som standardindstilling i Ulead, men andre standard videoformater, såsom AVI, er også tilgængelige.

Trin 4

Klik på "Indstillinger" og derefter på "Videoegenskaber" -linket for at indstille egenskaberne for den indgående video. Vælg "Composite" som "Input Source", og hvis du er i USA, "NTSC" som den type video, der optages. Klik på "OK" for at vende tilbage til hovedfangstskærmen.

Tryk på knappen "Capture Folder", og vælg mappen på harddisken, hvor du vil gemme den optagne video. Klik derefter på "Start optagelse" og start afspilningen af ​​videoen i videobåndoptageren eller videokameraet. Når videoen er afspillet, eller når du har optaget den del af videoen, du vil optage, skal du klikke på "Stop optagelse." Den optagede video gemmes automatisk i den mappe, du har angivet som optagemappen.