Sådan slettes meddelelser i iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8, og iOS 7

Meddelelsen app modtog en betydelig makeover i iOS, og ligesom mange andre elementer i iOS blev en del af dens funktionalitet også ændret. Mange brugere har bemærket, at adfærden for at slette meddelelser er ændret, hvilket har fået nogle til at tro, at sletningsfunktionen blev fjernet fra meddelelser helt (det var ikke).

Lad os se, hvordan du fjerner segmenter af meddelelsestråder i iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8 og iOS 7, og også hvordan du sletter en hel beskedsamtale fra appen helt.

Fjernelse af en meddelelse fungerer det samme for iMessages, multimediebeskeder og for standard SMS-beskeder. For at forhindre eventuelle fejl kan du muligvis justere indstillingen for at vise fulde navne i Beskeder, før du ændrer eller fjerner dem.

Sådan slettes individuelle segmenter af en besked på iPhone, iPad, iPod touch

  1. Åbn meddelelsessamtalen, tryk så og hold på enhver tekst eller billede i meddelelsesdialogboksen
  2. Vælg "Mere" i pop op-menuen, og tryk derefter på de beskeder, der skal slettes, så der vises et afkrydsningsfelt ud for dem
  3. Tryk på papirkurv-ikonet i hjørnet, og bekræft derefter sletningen af ​​beskeden ved at vælge "Slet meddelelse"

Den primære forskel mellem hvordan dette virker nu, post iOS 7 versus Beskeder forud for iOS 7 er fjernelsen af ​​"Rediger" -knappen, som nu er blevet omdannet til en del af enten tap-og-hold-tricket ovenfor eller som en gestus som vi dækker næste gang.

Hvis du foretrækker at slette en hel meddelelsestråd, kan du også gøre det, hvilket faktisk er meget nemmere end at fjerne dele af en samtale.

Sådan slettes en hel messesamtale på iPhone, iPad, iPod

  1. Åbn meddelelser-appen og fra skærmen for primære meddelelser, træk til venstre for hele samtalen, der skal slettes
  2. Tryk på den røde "Slet" -knap for at fjerne hele meddelelseskonversionen

I modsætning til at fjerne segmenter af samtaler, har sletning af hele samtalen ingen bekræftelse, så sørg for at du vil slette hele tråden, før du fortsætter.

Fjernelsen af ​​knapper er udbredt i løbet af iOS efter 7.0-udgivelsen, og som mange steder har der været en flytning til bevægelser i stedet, om det ikke længere er af apps, låser skærmen op, sletter e-mails og meddelelser eller søger spotlight.