Sådan får du besked fra bestemte Instagram-brugerindlæg

Har du nogensinde ønsket at være opmærksom på kommentarer og aktivitet på en bestemt Instagram-konto eller post? Måske er det dine bedste venner, Instagram, dine børn, en brandkonkurrence, noget der er skrevet af et crush eller en person, du hemmeligt beundrer, uanset årsagen til, at du let kan aktivere notifikationer til individuelle Instagram-kontoopstillinger. Dette er så meget mere nyttigt nu, at Instagram er begyndt at bruge en mærkeligt discombobulated algoritmisk tidslinje, hvor der mangler særlige IG-indlæg, er blevet et fælles tema.

Få postmeddelelser fra Instagram

Postnotifikationsfunktionen fungerer for Instagram på iPhone og sandsynligvis Android også, men naturligvis fokuserer vi på Instagram for iOS her.

  1. Åbn Instagram og naviger til brugeren, du ønsker at blive advaret og underrettet, når aktivitet opstår
  2. Under billedpostet skal du trykke på den tre dot-knap (.
  3. Vælg "Slå på postnotifikationer"

En lille grå bjælke vil dukke op fra toppen af ​​Instagram-skærmen og advare dig om, at indlægsmeddelelser er på, og når som helst, som brugerposter til Instagram får, får du en meddelelse.

Du kan slå postnotifikationer til for enhver konto, som du kan se indlægene til, så om kontoen er offentlig eller privat eller ej, er det ligegyldigt, så længe du kan se deres indlæg. Det virker det samme med flere Instagram-profiler, så hvis du jonglerer mellem en håndfuld Instagram-konti, kan du stadig bruge funktionen.

Dette sender ingen advarsel til den bruger, du følger eller aktiverer underretninger til, det er kun ved din ende. Så bekymre dig ikke, dine hemmelige følgende meddelelser er sikre.

Hoveder op til Cult of Mac til opdagelsen. Ønsker du flere Instagram tips? Vær så god.