Hvordan scanner jeg et dokument, der skal føjes til e-mail?

Scanning af et dokument til din computer kræver brug af en scanner. Efter scanning af dokumentet gemmes det på din computers harddisk som en billedfil. Denne billedfil kan derefter overføres til et antal forskellige programmer. Det kan også sendes til forskellige personer via e-mail ved at tilføje det som en vedhæftet fil i en besked, du sender. Enhver e-mail-tjeneste kan sende en vedhæftet fil sammen med din besked. Processen er så enkel som at logge ind på din e-mail-konto.

Scanning af dokumentet

Placer dokumentet med den side, du vil scanne, mod glasset. Sørg for, at hjørnerne på dokumentet er justeret med et af hjørnerne på scanneren.

Luk låget til scanneren, og tryk på knappen “Scan”. Når scanningen er afsluttet, vises en forhåndsvisning af det scannede billede på din computer. Kontroller billedet, og foretag de nødvendige ændringer.

Gem den scannede fil et sted på din computer. Du kan vælge, hvilken filtypen du ønsker, at dokumentet skal gemmes ved at klikke på rullemenuen ud for "Gem som type" i gemningsvinduet.

Vedhæftning til en e-mail

Åbn din webbrowser, og naviger til din e-mail-indbakke.

Opret en ny e-mail-besked. Placer e-mail-adressen på den person, du vil sende dokumentet til, i linjen "Til". Husk at tilføje et emne.

Klik på knappen, der giver dig mulighed for at vedhæfte et dokument til meddelelsen. Dette er normalt et papirclipsikon eller nogle gange simpelthen en knap, der lyder "Vedhæft."

Klik på knappen "Gennemse", og naviger til det sted på din computer, hvor du gemte filen.

Klik på filen for at fremhæve den, og klik derefter på knappen "Åbn". Når du ser, at din vedhæftet fil er indlæst i din besked, kan du tilføje noget tekst i meddelelsesdelen af ​​e-mailen og klikke på knappen "Send".