Aktivér Pixelmator Extensions i Photos for Mac for at få Retouch & Distort Værktøjer

Pixelmator til Mac er en kraftfuld billedredigerings- og billedmanipuleringsapp, der gør det til et glimrende Photoshop-alternativ. Endnu bedre, de nyeste versioner af Pixelmator kommer med et par valgfrie udvidelser til Photos-app på Mac, der giver nogle interessante og sjove muligheder i Fotos-redigeringsværktøjerne.

Aktivering af disse Pixelmator Extensions i Photos-appen giver dig et sæt kraftfulde retoucheringsfunktioner og forvrængningsværktøjer, der er nemme at bruge, og du kan få adgang direkte fra Photos app uden at starte Pixelmator.


Dette er et sjovt lille udvidelsesværktøj til at tilføje til Photos app på Mac'en, men hvis hvis du er noget som mig, har du ikke haft nogen idé om, at disse små udvidelser blev inkluderet i Pixelmator, måske fordi de skal aktiveres manuelt.

Sådan aktiveres Pixelmator Extensions i Photos on Mac

Du skal naturligvis bruge Photos app til Mac, som er bundtet med moderne MacOS udgivelser, og Pixelmator til Mac, som er en tredjeparts applikation, der kan købes separat for omkring $ 30. Hvis du antager, at du har Pixelmator (opdater det, hvis du ikke har gjort det for nylig) og Billeder på Mac, så kan du aktivere de valgfrie Pixelmator-udvidelser til fotos:

  1. Åbn Photos app på Mac og åbne et hvilket som helst billede, og klik derefter på knappen Edit (det ser ud som et par glidende knapper)
  2. Klik på knappen "Udvidelser" (det ser ud som en cirkel med tre prikker)
  3. Vælg "Mere" fra udvidelsen popup
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for "Pixelmator Distort" og "Pixelmator Retouch" i Udvidelser System Preferences
  5. Tilbage i Photos for Mac, klik på knappen "Udvidelser" igen for at afsløre de nyaktiverede Pixelmator-udvidelser, vælg enten for at få adgang til de tilsvarende Pixelmator Extensions-værktøjer
    • Pixelmator Retouch giver dig reparation, klon, lys, farve, blødgør og skærp pensler
    • Pixelmator Distort giver dig Warp, Bump, Pinch, Twirl Left, Twirl Right og Gendan

Disse Pixelmator-udvidelser er bemærkelsesværdigt nemme at bruge direkte i Photos app og uden at åbne Pixelmator overhovedet.

Husk, at dette ikke er meningen at være en erstatning for at bruge Pixelmator med den komplette pakke af omfattende billedredigerings-, manipulations- og modifikationsværktøjer. Det er bare meningen, at de skal øge appens appoplevelse på Mac'en.

I hvert fald, hvis du har Pixelmator på din Mac, og du også bruger appen Fotos, skal du sørge for at give disse små skjulte udvidelser et forsøg, de er sjove og en dejlig lille tilføjelse til de indbyggede Fotos-appredigeringsfunktioner.

Pixelmator er en sjov app generelt, og hvis du vil have noget, der ligner Photoshop uden det stramme pris, kan det passe regningen. Ud over standard fotoredigerings- og billedmanipuleringsværktøjer har Pixelmator også evner til at tegne vektorkunst og også lave pixelkunst. For dem, der ikke er interesserede i at bruge penge på en maling- og billedredigeringsapp, er et mindre effektivt, men stadig godt værktøj Gimp, et gratis Photoshop-alternativ til Mac, der også er rimelig godt.